طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ

طرز تهیه گراتن مرغ بدون فر طرز تهیه گراتن مرغ و بادمجان طرز تهیه گراتن مرغ و پاستا فیلم گراتن مرغ و سیب زمینی گراتن مرغ به خانه برمیگردیم گراتن مرغ و سیب زمینی بدون سس بشامل گراتن مرغ و سیب زمینی نی نی سایت

گراتن مرغ از غذاهایی است که شباهت ظاهری زیادی به لازانیا دارد، اما این شباهت فقط در ظاهر است و در باطن مواد این دو غذا کاملا متفاوت هستند، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۲ عدد
پیاز۱ عدد
فلفل دلمه اینصف ۱ عدد
سینه مرغ۱ عدد
قارچ۱۰ عدد
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم
فلفل سیاهنصف قاشق چایخوری
زردچوبهنصف قاشق چایخوری
پاپریکانصف قاشق چایخوری
پنیر پیتزابه میزان لازم
مواد لازم سس
کره۵۰ گرم
شیر۱/۵ لیوان
آرد۱/۵ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، جوزهندیبه میزان لازم

طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ

مرحله اول

برای تهیه گراتن مرغ و قارچ ابتدا سینه مرغ را می شوییم و روی تخته آشپزخانه به شکل مکعب های ۲ سانتیمتری خرد می کنیم و کنار می گذاریم. قارچ ها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و ورقه ای خرد می کنیم.

مرحله دوم

سیب زمینی ها را با چاقو پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت حلقه ای برش می دهیم. تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و روغن مخصوص سرخ کردنی داخل آن می ریزیم با حرارت کم اجازه می دهیم تا داغ شود.

مرحله سوم

بعد سیب زمینی ها را داخل تابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا سرخ شوند. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و زمانیکه سیب زمینی ها سرخ شدن، آنها را در بشقابی می ریزیم و پیاز ها را داخل تابه می ریزیم.

 مرحله چهارم

سپس کمی زردچوبه، پاپریکا روی آن می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم و سبک شود. آنوقت مرغ خرد شده را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. فلفل دلمه ای را سریع می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و به مرغ اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا کمی که فلفل دلمه و مرغ را تفت دادیم، قارچ ها را می افزاییم و بلافاصله نمکف فلفل سیاه روی مواد می ریزیم و تفت می دهیم. صبر می کنیم تا آب مواد کاملا کشیده شود و تابه را کنار می گذاریم.

مرحله ششم

قابلمه ای کوچک را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کره را داخل آن می گذاریم تا آب شود. بعد آرد را اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله هفتم

آنوقت شیر را کم کم اضافه می کنیم و مداوم با مواد اضافه که می کنیم هم می زنیم تا سس غلظت یابد. نمک، جوزهندی و فلفل سیاه روی سس می پاشیم و مجددا به هم زدن ادامه می دهیم تا سس طعم دار شود.

مرحله هشتم

حالا در سینه فر مسطتیل شکلی که لبه داشته باشد، مقداری از سس بشامل کف سینی می ریزیم و با پشت قاشق آن را در سینی پخش می کنیم و بعد یک لایه سیب زمینی ها را کنار یکدیگر می چینیم و لایه بعد ترکیب گوشت مرغ را می ریزیم.فر را روشن می کنیم تا گرم شود.

مرحله نهم

سپس لایه بعدی مجددا سیب زمینی می چینیم و روی آن را با پنیر پیتزا کاملا کاور می کنیم و مجددا سس بشامل می ریزیم و در آخر دوباره پنیر پیتزا می ریزیم و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

مرحله دهم

پس از اینکه سینی را آماده کردیم، داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه پنیر ذوب شود. بعد ۵ دقیقه آخر گریل را روشن می کنیم تا روی آن طلایی شود و با سس مورد نظرتان گراتن مرغ و قارچ را نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 11 دی 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.