طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه مرغ پرتقالی

طرز تهیه مرغ پرتقالی

یکی از خاص ترین روش های مزه دار کردن مرغ، سس پرتقال است که اصالت آن برای شمال کشورمان می باشد. خورش مرغ پرتقالی بسیار هنرمندانه عطر خوب پرتقال را با مرغ مخلوط کرده و بوی زُهم آن را از بین می‌‌برد. این خورش معمولا در شمال کشورمان طبخ می‌شود اما در کشورهای دیگر مانند آمریکا و چین نیز یافت می‌‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ پرتقالی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
ران یا سینه مرغ۴ تکه
پرتقال۶ تا ۸ عدد
کره۵۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
زردچوبه½ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
شکر (اختیاری)به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه مرغ پرتقالی

مرحله اول

برای فراهم کردن مرغ پرتقالی به روش شمالی، شروع کار تکه های مرغ را تمیز می شوییم و اجازه می دهیم خونابه مرغ ها کاملا خارج شود. پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه قابلمه ای را که برای پخت مرغ در نظر داریم روی حرارت متوسط گذاشته و کره را داخل آن می ریزیم تا کاملا ذوب شود. آنگاه پیاز را داخل قابلمه ریخته و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود.

مرحله سوم

اکنون کمی زردچوبه روی پیاز می پاشیم و یک دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه داده تا عطر و رنگ زردچوبه با پیاز آمیخته شود. سپس حرارت را کم می کنیم تا کره نسوزد. حالا تکه های مرغ را به قابلمه منتقل می کنیم.

مرحله چهارم

در این قسمت درب قابلمه را می گذاریم تا مرغ ها آب بیندازند و به خوبی سرخ شوند. زمانیکه هر دو سمت مرغ ها کاملا سرخ شدند، کمی نمک و فلفل سیاه روی مرغ می پاشیم. بنابراین پرتقال ها آبکشی کرده و آبگیری می کنیم.

نکته:

پرتقال به مرغ طعم لذیذی می‌دهد، اما استفاده از آب پرتقال تازه می‌تواند دستور پخت مرغ پرتقالی را کمی پیچیده کند. اگر آب پرتقال به درستی از صافی رد نشود یا خیلی زود پرتقال‌ها را آب بگیرید، ممکن است خورش شما تلخ شود.

مرحله پنجم

گام بعدی آب پرتقال را به مرغ می افزاییم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه مرغ ها پخته شوند. بعد از زمان تعیین شده تامل کرده تا سس مرغ به قوام مطلوب برسد. آنوقت زعفران دم کرده را به صورت پخش روی مرغ می ریزیم.

نکته:

ما برای پخت این غذای خوشمزه به دو لیوان آب پرتقال (لیوان دسته دار فرانسوی) نیاز داریم.

مرحله ششم

پس از گذشت ۱۰ دقیقه حرارت زیر قابلمه را خاموش کرده و تکه های مرغ را داخل ظرف های مورد نظر منتقل می کنیم. در نهایت خورش مرغ پرتقالی را با خلال پسته تزئین کرده و به همراه برنج زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان

نکته:

همراهان میریتو مهم ترین نکته در تلخ شدن این خورش انتخاب پرتقال مناسب است. توجه داشته باشید از پرتقال تامسون برای این خورش استفاده نمی کنیم. در آخر طعم خورش را می چشیم و در صورت تمایل کمی شکر به سس پرتقال می افزاییم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 9 اسفند 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.