طرز تهیه سالاد شلغم خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه سالاد شلغم

طرز تهیه سالاد شلغم

سالاد شلغم یکی از انواع سالاد های خوشمزه و متفاوتی است که می توانید آن را امتحان کنید و لذت ببرید. شلغم و سبزیجات نام برده از مغذی ترین سبزیجات فصل زمستان است که به صورت گرم سرو می شود. این سالاد به دلیل وجود شلغم دارای خواص زیادی از جمله تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش فشار خون و سلامت قلب همچنین برای افراد دیابتی بسار مفید و سالم است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد شلغم در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
شلغم کوچک۱۰ تا ۱۲ عدد
پیازچه۲ ساقه
پیاز کوچک۲ تا ۳ عدد
تربچه۱۰ عدد
آب½ پیمانه
سرکه انگور۱ قاشق سوپ خوری
نعنا۲ قاشق سوپ خوری
روغن یا کره۲ قاشق سوپ خوری
عسل۱ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه سالاد شلغم

 

مرحله اول

برای فراهم کردن سالاد شلغم به صورت گرم، پیاز را بعد از پوستگیری آبکشی کرده و به صورت حلقه ای برش می زنیم. سپس تابه ای را که برای تفت دادن سبزیجات در نظر داریم روی حرارت متوسط گذاشته و روغن یا کره را داخل تابه منتقل می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه حلقه های پیاز را داخل تابه می چینیم و بدون اینکه لایه های حلقه های پیاز از هم جدا شوند، هر دو سمت پیاز را به صورت یکدست تفت داده تا سرخ شوند. آنگاه شلغم و تربچه را شسته و روی تخته آشپزخانه به صورت ورقه ای خرد می کنیم.

مرحله سوم

اکنون ورقه های تربچه و شلغم را به تابه می افزاییم و به صورت یکدست تفت داده تا سرخ شوند. بنابراین کمی نمک و فلفل سیاه روی سبزیجات درون تابه می پاشیم. حالا عسل را به همراه سرکه انگور و آب داخل تابه حاوی مواد می ریزیم.

مرحله چهارم

تمامی مواد را به خوبی زیر و رو کرده تا با هم ترکیب شوند. درب تابه را می گذاریم تا با حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه به خوبی بپزند. بعد از زمان تعیین شده، درب تابه را کنار گذاشته و تامل می کنیم، سبزیجات روی حرارت بمانند تا آب اضافه داخل مواد کشیده شود.

مرحله پنجم

گام بعدی برگ های نعنا را از ساقه جدا کرده و به همراه پیازچه آبکشی می کنیم. حالا روی پارچه تمیزی پهن کرده تا آب اضافی شان گرفته شود. آنوقت پیازچه را روی تخته آشپزخانه قرار داده و به صورت حلقه ای درشت خرد می کنیم.

مرحله ششم

در نهایت حلقه های پیازچه را به همراه برگ نعنا داخل تابه حاوی مواد می افزاییم، بنابراین به خوبی مواد را مخلوط می کنیم و از روی حرارت کنار می گذاریم. پایان کار سالاد شلغم را داخل ظرف مورد دلخواه ریخته و به صورت گرم سرو می کنیم. نوش جان

دسته بندی: تغذیه و آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 24 آذر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.