طرز تهیه سالاد شلغم خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه سالاد شلغم
سالاد شلغم یکی از انواع سالاد های خوشمزه و متفاوتی است که می توانید آن را امتحان کنید و لذت ببرید. شلغم و سبزیجات نام برده از مغذی ترین سبزیجات فصل زمستان است که به صورت گرم سرو می شود. این سالاد به دلیل وجود شلغم دارای خواص زیادی از جمله تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش فشار خون و سلامت قلب همچنین برای افراد دیابتی بسار مفید و سالم است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد شلغم در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
شلغم کوچک | ۱۰ تا ۱۲ عدد |
پیازچه | ۲ ساقه |
پیاز کوچک | ۲ تا ۳ عدد |
تربچه | ۱۰ عدد |
آب | ½ پیمانه |
سرکه انگور | ۱ قاشق سوپ خوری |
نعنا | ۲ قاشق سوپ خوری |
روغن یا کره | ۲ قاشق سوپ خوری |
عسل | ۱ قاشق مربا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد شلغم
مرحله اول
برای فراهم کردن سالاد شلغم به صورت گرم، پیاز را بعد از پوستگیری آبکشی کرده و به صورت حلقه ای برش می زنیم. سپس تابه ای را که برای تفت دادن سبزیجات در نظر داریم روی حرارت متوسط گذاشته و روغن یا کره را داخل تابه منتقل می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه حلقه های پیاز را داخل تابه می چینیم و بدون اینکه لایه های حلقه های پیاز از هم جدا شوند، هر دو سمت پیاز را به صورت یکدست تفت داده تا سرخ شوند. آنگاه شلغم و تربچه را شسته و روی تخته آشپزخانه به صورت ورقه ای خرد می کنیم.
مرحله سوم
اکنون ورقه های تربچه و شلغم را به تابه می افزاییم و به صورت یکدست تفت داده تا سرخ شوند. بنابراین کمی نمک و فلفل سیاه روی سبزیجات درون تابه می پاشیم. حالا عسل را به همراه سرکه انگور و آب داخل تابه حاوی مواد می ریزیم.
مرحله چهارم
تمامی مواد را به خوبی زیر و رو کرده تا با هم ترکیب شوند. درب تابه را می گذاریم تا با حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه به خوبی بپزند. بعد از زمان تعیین شده، درب تابه را کنار گذاشته و تامل می کنیم، سبزیجات روی حرارت بمانند تا آب اضافه داخل مواد کشیده شود.
مرحله پنجم
گام بعدی برگ های نعنا را از ساقه جدا کرده و به همراه پیازچه آبکشی می کنیم. حالا روی پارچه تمیزی پهن کرده تا آب اضافی شان گرفته شود. آنوقت پیازچه را روی تخته آشپزخانه قرار داده و به صورت حلقه ای درشت خرد می کنیم.
مرحله ششم
در نهایت حلقه های پیازچه را به همراه برگ نعنا داخل تابه حاوی مواد می افزاییم، بنابراین به خوبی مواد را مخلوط می کنیم و از روی حرارت کنار می گذاریم. پایان کار سالاد شلغم را داخل ظرف مورد دلخواه ریخته و به صورت گرم سرو می کنیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- انگشتر تاج سلطنتی؛ چرا باید این جواهر فوقالعاده رو تو مجموعهات داشته باشی؟
- کالکشن ۱۵ ایده شیک برای پیراهن مجلسی حنابندون ترند؛ بهترینها در یک نگاه
- تیپ مینیمال و خفن زنانه؛ برای داشتن ظاهری ساده و خاص، این تیپ رو امتحان کن
- توت بگ فانتزی و کیوت؛ یه انتخاب عالی برای دخترای باحال که دوست دارن متفاوت باشن
- گردن بند عقیق شیک؛ کالکشن جدید ۱۵ مدل خاص برای افراد با سلیقه خاص