طرز تهیه سیب زمینی تنوری خوشمزه و مجلسی با نکات
طرز تهیه سیب زمینی تنوری
اکثرا ما سیب زمینی سرخ شده را تست کرده ایم و طرفدار آن شده ایم. اما سیب زمینی تنوری را کمتر امتحان کرده ایم. در اینجا ما برای شما دوستداران سایت میریتو طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سس بروکلی را آورده ایم که علاوه بر سالم بودن طعم بی نظیری دارد که حتما جزو انتخاب های اول شما خواهد بود، زمانیکه تمایل به خوردن سیب زمینی از نوع تنوری را داشته باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۳ الی ۴ عدد |
روغن مایع | ۵ الی ۶ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳ حبه |
آویشن | ۲ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ۲ قاشق چایخوری |
پنیر پارمزان | به میزان لازم |
مواد سس | |
کلم بروکلی | ۲ پیمانه |
سیر | ۴ حبه |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد | ۳ قاشق غذاخوری |
خامه رقیق | ۲۰۰ گرم |
شیر | ۲ لیوان |
روغن | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سیب زمینی تنوری
مرحله اول
برای تهیه سیب زمینی تنوری خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را با اسکاج تمیز می شوییم و آب می کشیم و داخل قابلمه ای قرار می دهیم و تا سطح روی آن ها پوشیده شود آب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
زمانیکه آب به جوش آمد اجازه می دهیم تا ۱۰ دقیقه دیگر سیب زمینی ها بپزند. بعد آنها را در بیرون می آوریم و در صافی قرار می دهیم تا خنک شوند.
مرحله سوم
سپس روی تخته آشپزخانه آنها را به دو نیمه برش می دهیم و بعد مجددا هر برش را هم به دو قسمت تقسیم می کنیم. سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن کرده و روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود.
مرحله چهارم
حالا سیب زمین ها را داخل کاسه ای می ریزیم. سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و به همراه روغن زیتون روی سیب زمینی ها می ریزیم.
مرحله پنجم
بعد آویشن، پاپریکا و هر نوع ادویه ای که تمایل داریم روی آنها می ریزیم. دستکش در دست می کنیم و سیب زمینی ها را زیر و رو می کنیم تا کاملا با روغن و ادویه ها آغشته و مزه دار شوند.
مرحله ششم
پس از مزه دار کردن سیب زمینی ها روی آنها کمی پنیر پارمیزان می ریزیم و کف سینی فر کاغذ روغنی قرار می دهیم و آنها را در سینی می چینیم.
مرحله هفتم
سینی را در فر قرار می دهیم تا با همان دمای اولیه به مدت ۲۰ دقیفه بپزند. بعد از گذشت زمان پخت، سیب زمینی ها را بررسی می کنیم اگر برشته شده بودند، آنها را زیر و رو می کنیم و مجددا اجازه می دهیم تا ۲۰ دقیقه دیگر کاملا ترد شوند.
مرحله هشتم
سپس سس را آماده می کنیم. خامه را در محیط می گذاریم. بروکلی ها را تمیز می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت بوته های کوچک خرد می کنیم. تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و ۱ قاشق غذاخوری روغن داخل آن می ریزیم و بلافاصله بروکلی ها را اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند.
مرحله نهم
بعد از سرخ شدن آنها را در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم. تابه را مجددا روی گاز قرار می دهیم. سریع سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم.
مرحله دهم
حالا زیر شعله را روشن می کنیم. سیررنده شده را همراه با ۱ قاشق غذاخوری روغن داخل تابه می ریزیم و به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم. بعد کره را اضافه می کنیم.
مرحله یازدهم
زمانیکه کره آب شد آرد را می افزاییم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و همین طور رنگ آرد نیز تغییر کند. حالا خامه با شیر به مواد اضافه می کنیم. مدوم هم می زنیم تا به جوش بیاید.
مرحله دوازدهم
وقتی در حال جوشیدن بود بروکلی های سرخ شده را اضافه می کنیم. حرارت را کم می کنیم تا به مرور زمان سس غلظت یابد. گه گاه هم می زنیم تا ته نگیرد.
مرحله سیزدهم
سپس سیب زمینی ها که تنوری شدند، از داخل فر بیرون می آوریم و داخل ظرف سرو می چینیم و کنار آن از سس بروکلی می ریزیم و نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- v._cafe