طرز تهیه کوفته پیاز خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه کوفته پیاز

طرز تهیه کوفته پیاز

کوفته پیاز یکی از انواع غذاهای کمتر شناخته شده کشور ترکیه است که طعم بسیار خوبی دارد، اگر شما هم از طرفداران کوفته می باشید حتما دست به کار شده و این کوفته های خوش طعم و عالی ترکیه را طبخ کرده که قطعا پس از امتحان کردن آن طرفدارش خواهید شد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته پیاز در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز۳ عدد
تخم مرغ۱ عدد
جعفری۱ دسته کوچک
سیب زمینی۱ عدد
آرد سوخاری۲ قاشق غذاخوری
روغن و زردچوبهبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کوفته پیاز

مرحله اول

برای فراهم کردن کوفته پیاز به روش اصیل ترکیه ای، شروع کار پیاز را بعد از پوستگیری شسته و با استفاده از رنده درشت، رنده می کنیم. آنگاه درون صافی ریز ریخته و با فشار پشت قاشق آب اضافی شان را می گیریم.

مرحله دوم

در ادامه کاسه ای جادار را انتخاب کرده و پوره پیاز را داخل آن منتقل می کنیم. حالا گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و باقی مواد را آماده می کنیم. اکنون پوست سیب زمینی را گرفته و تمیز آبکشی می کنیم.

مرحله سوم

زمانیکه سیب زمینی را شستیم، با رنده درشت رنده می زنیم و با فشار دست اب اضافی را گرفته و به کاسه حاوی مواد می افزاییم. بنابراین آرد سوخاری را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی مواد درون کاسه می پاشیم.

مرحله چهارم

گام بعدی جعفری تازه را پاک کرده و بعد از شستشو روی پارچه تمیزی پهن کرده تا رطوبتش گرفته شود. حالا روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به مواد درون کاسه می افزاییم. حالا به سراغ ورز دادن مواد می رویم.

نکته:

همراهان میریتو در صورت دلخواه می توانیم مقداری پودر سماق و پودر فلفل قرمز روی مواد کوفته ریخته و با هم مخلوط کنیم.

مرحله پنجم

در این قسمت دستمان را تمیز می شوییم و مواد را با دست به مدت ۵ دقیقه ورز داده تا بافت گوشت کاملا چسبنده و انسجام پیدا کند. حالا درب کاسه را با سلفون پوشش داده و داخل یخچال می گذاریم تا گوشت مزه دار شود.

نکته:

لازم است تایم مزه دار کردن و استراحت دادن گوشت حدود ۱ الی ۲ ساعت باشد.

مرحله ششم

بعد از زمان تعیین شده، کاسه حاوی گوشت را از یخچال بیرون گذاشته و به اندازه یک توپک کوچک از مواد جدا کرده و به حالت قلقلی فرم می دهیم. کوفته های پیاز را به همین روش آماده کرده و داخل بشقابی می چینیم.

مرحله هفتم

آنوقت تابه ای را که برای آماده کردن کوفته در نظر داریم روی حرارت متوسط می گذاریم. سپس کمی روغن کف تابه می ریزیم تا داغ شود. کوفته های پیاز را به آرامی داخل روغن داغ می چینیم و تامل می کنیم تا یک سمت کوفته سرخ شود.

مرحله هشتم

بعد از اینکه یک سمت کوفته سرخ شد، آنها را بر می گردانیم و صبر کرده تا سمت دیگرش نیز به خوبی سرخ شود و مواد به آرامی مغز پخت شوند. زمانیکه کوفته ها سرخ شدند، آنها را روی دستمال مخصوص روغن گیری می چینیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. پایان کار کوفته ها را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

دسته بندی: تغذیه و آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 22 آذر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.