طرز تهیه کیک رژیمی بدون شکر خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه کیک رژیمی بدون شکر

طرز تهیه کیک رژیمی بدون شکر

کیک یکی از شیرینی‌های محبوب در بین کودکان و حتی افراد بزرگسال است و نه‌ تنها به‌ صورت کیک‌های کوچک و فنجانی و به‌ عنوان میان وعده و دسر استفاده می‌شود، بلکه در تولد و مهمانی‌ها نیز جایگاه ویژه‌ای دارد‌. در بسیاری از رژیم‌های لاغری به دلیل کالری و قند بالای موجود در انواع کیک، مصرف آن‌ها ممنوع می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک رژیمی بدون شکر در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
آرد۱ لیوان + ۱ قاشق غذاخوری
شیر¼ لیوان
شیره خرما½ لیوان
روغن مایع¼ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
خرما۶ عدد
گردو خرد شده۲ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
پودر دارچین۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک رژیمی بدون شکر

مرحله اول

برای فراهم کردن کیک رژیمی بدون شکر به روش خانگی، شروع کار تخم مرغ ها را در دمای محیط قرار داده و فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم تا به مدت ۱۵ دقیقه گرم شود. آنگاه کاسه ای جادار را انتخاب می کنیم.

مرحله دوم

اکنون تخم مرغ ها را داخل کاسه می شکنیم و وانیل را روی تخم مرغ می پاشیم. حالا با استفاده از هم زن برقی مواد را به مدت ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا کاملا کشدار و کرم رنگ شود. سپس دستگاه را خاموش کرده و باقی مواد را می افزاییم.

مرحله سوم

در ادامه روغن مایع را به همراه شیر و شیره خرما به کاسه حاوی مواد منتقل کرده و بلافاصله بعد از افزودن هر کدام به صورت جداگانه، می بایست ۱۰ الی ۱۵ ثانیه با استفاده از هم زن برقی مواد را هم بزنیم. بنابراین ۶ عدد خرما را می شوییم.

مرحله چهارم

زمانیکه خرما را شستیم، پوستش را جدا کرده و هسته هایشان را خارج می کنیم. حالا با پشت چنگال خرما را له کرده و به کاسه مواد اضافه می کنیم. مجددا دستگاه را روشن کرده تا مواد یکدست و روان شود. آنوقت الک را آماده می کنیم.

مرحله پنجم

گام بعدی آرد را به همراه بیکینگ پودر و پودر دارچین درون کاسه ای مخلوط کرده و از الک رد می کنیم تا علاوه بر ترکیب شدن آرد با مواد، بافت های گلوله ای از هم جدا شوند. بعد از اینکه ۳ مرتبه آرد را الک کردیم به کاسه مواد می افزاییم.

مرحله ششم

در این مرحله آرد را کم کم روی مواد می افزاییم و با کمک لیسک در جهت عقربه های ساعت مواد را با هم مخلوط کرده تا حالت خمیری یکنواخت بدست آوریم. حالا ۱ قاشق غذاخوری آرد را با گردوی خرد شده ترکیب کرده تا گردو به آرد آمیخته شود.

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید،  آغشته کردن مغزهای گردو خرد شده به آرد سبب می شود داخل قالب ته نشین نشوند.

مرحله هفتم

زمانیکه گردو های خرد شده را به مایه کیک اضافه کردیم، مواد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا یکنواخت شوند. قالب را با چند قطره روغن چرب کرده و مایه کیک را به آرامی داخل قالب می ریزیم. سپس قالب حاوی مواد را در طبقه میانی فر می گذاریم.

مرحله هشتم

زمانیکه قالب را درون فر قرار دادیم تامل می کنیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر بماند تا کاملا مغز پخت شود. بعد از زمان تعیین شده، یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو کرده و بیرون می آوریم تا از پخت کامل کیک مطمئن شویم.

نکته:

توجه داشته باشید که در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود، کیک کاملا پخته است و باید از فر خارج کنیم.

مرحله نهم

بنابراین قالب را از فر بیرون گذاشته و صبر می کنیم کیک از حرارت بیفتد. در نهایت بشقابی را روی قالب قرار داده و کیک را به یکباره برمی گردانیم. پایان کار کیک را به همراه نوشیدنی های گرم سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 8 اسفند 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.