طرز تهیه سوپ چغندر قرمز خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه سوپ چغندر قرمز

طرز تهیه سوپ چغندر قرمز

یکی از سوپ های خوشمزه و خوشرنگ می باشد که برای شب یلدا نیز بسیار مناسب است. لبو یکی از پر خاصیت ترین میوه های زمستان و پاییز است. اگر از طعم سوپ های تکراری خسته شدید حتما این سوپ خوشمزه و پر خواص را در کمترین زمان با مواد همیشه در دسترس تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ چغندر در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
چغندر قرمز۴ عدد متوسط
سیب زمینی۱ عدد متوسط
هویج۱ عدد بزرگ
پیاز۱ عدد
پیازچه۴ ساقه
خامه۵۰ گرم
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
آب گوشت یا مرغ۳ لیوان
زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم
نمک و روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه سوپ چغندر قرمز

مرحله اول

برای فراهم کردن سوپ چغندر قرمز به روش مجلسی، شروع کار چغندرهای شیرین و بدون خط های سفید را تمیز آبکشی کرده و بعد از پوستگیری روی تخته آشپزخانه قرار داده و به صورت حبه ای خرد می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه قابلمه ای را که برای پخت سوپ در نظر داریم روی حرارت ملایم گذاشته و کمی روغن داخل قابلمه می ریزیم. زمانیکه روغن داغ شد، لبوهای خرد شده را داخل قابلمه می افزاییم و کمی تفت داده تا سرخ شوند.

مرحله سوم

اکنون پوست پیاز را جدا کرده و می شوییم. سپس روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد کرده و داخل تابه ای منتقل می کنیم. حالا کمی روغن روی پیاز می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت متوسط نرم و کاراملی شود.

مرحله چهارم

بعد از اینکه پیاز نرم شد، کمی زردچوبه و فلفل سیاه روی پیاز می پاشیم و به خوبی تفت داده تا عطر و رنگ ادویه با پیاز آمیخته شود. آنگاه سیب زمینی و هویج را بعد از پوستگیری شسته و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این قسمت سیب زمینی و هویج را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به تابه حاوی پیاز می افزاییم. تمامی مواد را به صورت یکدست تفت داده تا کمی سبک و نرم شوند. آنوقت به قابلمه محتوای لبو اضافه می کنیم.

مرحله ششم

بعد از اینکه تمامی سبزیجات را با هم مخلوط کردیم، پیازچه را تمیز کرده و به خوبی می شوییم. سپس به صورت حلقه ای نازک و یک اندازه خرد می کنیم. حالا به مواد درون قابلمه منتقل کرده و کمی تفت می دهیم.

مرحله هفتم

گام بعدی ۱ پیمانه آب جوش روی مواد درون قابلمه می ریزیم و حرارت را زیاد کرده تا شروع به جوشیدن کند. بنابراین درب قابلمه را گذاشته تا سبزیجات به خوبی پخته شوند. بعد از گذشت ۱ ساعت درب قابلمه را کنار می گذاریم.

مرحله هشتم

در صورتی که آب درون قابلمه تبخیر شده بود، با استفاده از گوشتکوب برقی مواد سوپ را له کرده تا کاملا یکنواخت شود. سپس آب گوشت یا مرغ را از صافی رد کرده و به سوپ می افزاییم. می بایست مجددا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهیم.

مرحله نهم

بعد از گذشت ۱۵ دقیقه که سوپ به قوام رسید، آب لیمو ترش را به همراه کمی نمک و ادویه روی سوپ اضافه کرده و هم می زنیم تا مزه ها با هم آمیخته شوند. در نهایت سوپ را در ظرف مورد دلخواه می ریزیم و با خامه تزیین می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : شنبه 11 فروردین 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.