طرز تهیه حلوا پرتقالی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه حلوای پرتقالی

طرز تهیه حلوای پرتقالی, دستور پخت حلوای پرتقالی

حلوای پرتقالی یکی از انواع حلواهای خوشمزه می باشد که در فصل پاییز و زمستان به علت دسترسی راحت به پرتقال طبخ می شود. بافت این حلوا بسیار نرم و لطیف است و می توانید برای پذیرایی و یا مراسمات خود این حلوا را تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ پرتقالی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
آب پرتقال طبیعی۱ لیوان
آرد سفید۱ لیوان
گلاب¼ لیوان
روغن مایع½ پیمانه
شکر ۱ لیوان
کره۲۵ گرم
پودر پوست پرتقال شیرین۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلوای پرتقالی

مرحله اول

برای فراهم کردن حلوای پرتقالی خوش عطر، شروع کار پرتقال های شیرین و آبدار را انتخاب کرده و بعد از آبگیری از صافی رد می کنیم تا پوره های باقیمانده در آب پرتقال گرفته شود. آنگاه قابلمه ای را که برای پخت شربت در نظر داریم، آماده می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه شکر را به همراه آب پرتقال داخل قابلمه منتقل می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا دانه های شکر حل شوند. در همین حین زعفران دم کرده و گلاب را به مواد درون قابلمه می افزاییم و به آرامی هم زده تا مواد یکدست و ترکیب شوند.

مرحله سوم

اکنون پودر پوست پرتقال را به محتوای درون قابلمه اضافه کرده تا عطر و طعم آن با مواد آمیخته شود. بعد از اینکه مواد یکنواخت شد، حرارت زیر قابلمه را خاموش کرده و باقی مواد را آماده می کنیم. برای این منظور آرد را از الک رد می کنیم.

مرحله چهارم

زمانیکه ناخالصی های آرد گرفته شد، آرد را درون تابه مناسبی ریخته و روی حرارت متوسط می گذاریم و تا جاییکه بوی خامی آرد از بین برود، تفت دادن را ادامه می دهیم. بنابراین آرد تفت داده شده را درون کاسه ای از الک رد می کنیم.

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید مهمترین نکته در تهیه حلوای پرتقالی تغییر نکردن رنگ آرد می باشد.

مرحله پنجم

پس از باز شدن گلوله های بهم چسبیده در حین تفت دادن، آرد را مجددا درون تابه برمی گردانیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه کره را به دمای محیط رسانده و به همراه روغن مایع روی آرد می افزاییم و با قاشق چوبی مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

گام بعدی آرد و روغن را کاملا یکنواخت می کنیم و شربت پرتقالی را آرام آرام روی مواد درون تابه می ریزیم و با سرعت العمل بالا حلوا را به صورت دورانی هم می زنیم تا بافت حلوا منسجم و چسبنده شود. حالا می بایست حلوا از دیواره جدا شود.

مرحله هفتم

در نهایت حلوا را داخل ظرف مورد نظر یا نان های تارت ریخته و با مغزیجات یا پودر گل سرخ تزئین می کنیم. حلوای پرتقالی خوشمزه را در عصر پاییزی به همراه نوشیدنی های گرم سرو می کنیم. نوش جان

نکته:

در آخر توجه داشته باشید در صورتی که حلوا را برای مهمانی طبخ کرده و می خواهید به صورت مجلسی تزئین کنید، می توانیم آنرا داخل یک قالب مناسب ریخته و روی آنرا به طور کامل صاف کنیم، حالا درون ظرفی برگردانیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 16 دی 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.