طرز تهیه ماهی زعفرانی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه ماهی زعفرانی
ماهی زعفرانی یکی از انواع روش های مرینت کردن ماهی می باشد که بسیار خوشمزه بوده و روش رستورانی طبخ می شود. ماهی زعفرانی را می توانید برای مهمانی ها و شام یا نهار خود این غذای خوشمزه را تهیه کنید و با سبزی پلو سرو می کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی زعفرانی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
ماهی | ۲ عدد متوسط |
زعفران دم کرده | ۶ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۴ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
سرکه | ۱ لیوان |
پودر سیر و زنجبیل | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه ماهی زعفرانی
مرحله اول
برای فراهم کردن ماهی زعفرانی به روش رستورانی، شروع کار ماهی های تازه را انتخاب کرده و روی تخته آشپزخانه قسمت های اضافه شان را جدا کرده و شکافی سطح شکم ماهی می زنیم. سپس دل و روده را خالی می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه پولک های ماهی را پاک کرده و تمیز آبکشی می کنیم. بعد از اینکه خونابه ماهی خارج شد، با پارچه تمیزی رطوبت گوشت ماهی را می گیریم. آنگاه ماهی را درون سینی گذاشته و سرکه را روی گوشت ماهی ماساژ می دهیم.
مرحله سوم
زمانیکه سرکه جذب ماهی شده و بوی زهمش از بین رفت، به مدت ۳۰ دقیقه ماهی را کنار می گذاریم تا ماهی استراحت کند. در همین حین دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه گرم شود.
مرحله چهارم
اکنون سینی فر را با فرچه آغشته به روغن کاملا چرب می کنیم و ماهی ها را از سمت پوشت شان درون سینی فر منتقل می کنیم. آنگاه مجددا مقداری سرکه با برس آشپزی روی شکم ماهی ها آمیخته می کنیم و طعم دهنده ها را می افزاییم.
مرحله پنجم
برای این منظورکاسه کوچکی را آماده کرده و روغن زیتون را به همراه زعغران دم کرده داخل آن می ریزیم و کمی نمک، پودر سیر، پودر زنجبیل، زردچوبه، فلفل سیاه، آب لیمو ترش به مواد اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم تا یکنواخت شود.
مرحله ششم
گام بعدی ترکیب روغن زیتون و ادویه ها را با فرچه آشپزی روی شکم ماهی ها آمیخته کرده و مزه دار می کنیم. این کار را با دقت به صورت یکدست و کامل انجام داده تا تمام قسمت های گوشت ماهی رنگ و عطر ادویه را به خود جذب کنند.
مرحله هفتم
بنابراین سینی را در طبقه میانی فر گذاشته و تامل می کنیم، ماهی ها به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت پخته و سرخ شوند. بعد از زمان تعیین شده از گوشت تست می کنیم و در صورتی که پخته بود، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی ماهی طلایی شود. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- دیزاین دیوار با گل مصنوعی؛ ۱۵ مدل درخت تزئینی رنگی برای بکگراندای اینستاگرامی
- پلاک فانتزی کاکتوسی؛ ۱۵ عکس دوستداشتنی از گردنآویزهای بامزه و فانتزی
- بهترین کیف پارچه ای جذاب برای امسال؛ 15 مدل پرطرفدار و شیک
- شب خواب رزینی مدرن؛ ۱۵ مدل فانتزی و شیک برای هدیه دادن به عزیزات
- مانتو بلند گل گلی ترند؛ ۱۵ ایده شیک و خاص برای استایل راحت و تابستونی
- آینه کنسول دیواری مدرن؛ ۱۵ مدل شیک و جدید برای خانههای امروزی
- منبع :
- fatemeh0ghasemi