طرز تهیه فرنی توت فرنگی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه فرنی توت فرنگی

طرز تهیه فرنی توت فرنگی

فرنی توت فرنگی یکی از انواع فرنی ها می باشد که همان طور که مشخص است از توت فرنگی برای تهیه آن استفاده شده و بسیار خوشمزه و مقوی می باشد و می توانید به عنوان دسر یا برای کودکان خود که فرنی می خورند و علاقه دارند استفاده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فرنی توت فرنگی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
توت فرنگی۱ لیوان
شیر۲ لیوان
آب سرد½ پیمانه
بستنی وانیلی۱۵۰ گرم
شکر۵ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت۵ قاشق غذاخوری
ژله توت فرنگی½ ژله توت فرنگی

طرز تهیه فرنی توت فرنگی

مرحله اول

برای فراهم کردن فرنی توت فرنگی خوشمزه، شروع کار بستنی وانیلی را به دمای محیط می رسانیم تا نرم شود. در همین حین کاسه ای شیشه ایرا آماده کرده و پودر ژلاتین را درون کاسه ریخته و ½ پیمانه آب سرد را روی ژلاتین می افزاییم.

مرحله دوم

در ادامه کاسه حاوی مواد را کنار گذاشته تا بافتش حجیم شود. سپس کتری آب را روی حرارت زیاد گذاشته تا آب شروع به جوشیدن کند. حالا کاسه ژلاتین را روی حرارت کتری گذاشته تا ژلاتین یکدست شود. حالا شیر را درون کاسه می ریزیم.

مرحله سوم

اکنون قابلمه ای را که برای درست کردن فرنی در نظر داریم روی حرارت ملایم گذاشته و شیر را به همراه شکر و نشاسته ذرت درون قابلمه می ریزیم و هم می زنیم تا مواد با شیر یکنواخت شود. بنابراین مواد را به سرعت یکدست ترکیب می کنیم.

مرحله چهارم

زمانیکه مواد به حالت فرنی و غلیظ شد، پوره توت فرنگی را اضافه می کنیم. برای این منظور توت فرنگی های شسته شده را داخل مخلوط کن منتقل می کنیم تا میکس شود. آنوقت پوره توت فرنگی را داخل قابلمه حاوی فرنی می افزاییم.

نکته:

توجه داشته باشید در این حین کار حرارت ملایم باشد تا نشاسته پخته شود.

مرحله پنجم

در این قسمت ژله توت فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و تمامی مواد را به خوبی هم می زنیم تا ذرات ژله درون مایه فرنی روان شود. حالا حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم تا مواد از حرارت بیفتد و بافت فرنی کمی سفت شود.

نکته:

لازم است دقیقه ای یکبار فرنی را  هم زده تا علاوه بر خنک شدن مواد، کمی سفت تر شود.

مرحله ششم

گام بعدی بستنی را که به دمای محیط رساندیم، به قابلمه حاوی فرنی اضافه می کنیم. حالا ژلاتین بنماری شده را به قابلمه می افزاییم و به خوبی هم می زنیم تا مایه فرنی کاملا یکنواخت شود. آنگاه قالب های سیلیکونی را آماده می کنیم.

نکته:

همراهان میریتو در صورت دلخواه می توانید از قالب های تک نفره یا بستنی خوری استفاده کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله قالب ها را از فرنی پر کرده و داخل یخچال می گذاریم تا به مدت ۴ ساعت فرنی سفت شود. بعد از زمان تعیین شده، قالب ها را از یخچال بیرون گذاشته و اجازه می دهیم در دمای محیط قالب ها کمی گرم شوند تا فرنی راحت جدا شود. نوش جان

دسته بندی: تغذیه و آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 25 آذر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.