طرز تهیه مرغ با سس گردو خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه مرغ با سس گردو

طرز تهیه مرغ با سس گردو

مرغ با سس گردو یکی از غذاهای خوشمزه شمال کشور بوده که با مواد متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه را با سس گردو غذایی رنگارنگ با فواید بسیار است که آسان طبخ می‌شود. مرغ با سس گردو را می توان در وعده ناهار یا شام سرو کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ با سس گردو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
ران یا سینه مرغ۴ تکه
پیاز۲ عدد
مغز گردوی خرد شده۴ قاشق غذاخوری
رب انار۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
جعفری۵۰ گرم
گشنیز۵۰ گرم
نمک و روغنبه مقدار لازم
زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه مرغ با سس گردو

مرحله اول

برای فراهم کردن مرغ با سس گردو به روش شمالی، شروع کار تکه های ران و سینه مرغ را تمیز می شوییم و داخل آبکشی گذاشته تا خونابه شان خارج شود. آنگاه پیاز را بعد از پوستگیری شسته و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه قابلمه ای را که برای پخت مرغ در نظر داریم آماده کرده و کمی روغن داخل آن می ریزیم. سپس روی حرارت متوسط می گذاریم تا داغ شود. پیاز خرد شده را به روغن می افزاییم و تا جاییکه بافت پیاز نرم و کاراملی شود، تفت می دهیم.

مرحله سوم

پس از اینکه پیاز نرم شد، کمی فلفل سیاه و زردچوبه روی پیاز می پاشیم و به خوبی تفت داده تا عطر و رنگ ادویه ها جذب پیاز شود. آنوقت رب گوجه فرنگی را به پیاز می افزاییم و به مدت ۱ دقیقه تفت داده تا بوی خامی رب گرفته شود.

مرحله چهارم

وقتی که رب گوجه فرنگی خوشرنگ و براق شد، رب انار را روی مواد می ریزیم و کاملا تفت می دهیم تا با هم آمیخته شوند. حالا نوبت اضافه کردن سبزی های معطر می باشد. برای این منظور، جعفری و گشنیز را پاک کرده و تمیز می شوییم.

مرحله پنجم

بعد از اینکه آب اضافی سبزی ها خارج شد، روی تخته آشپزخانه ساطوری ریز خرد می کنیم و به قابلمه حاوی مواد منتقل می کنیم. تمامی مواد را با هم تفت داده تا سبزی کاملا سرخ شود. بنابراین مغز گردو را با هاونگ می کوبیم و به مواد می افزاییم.

مرحله ششم

گام بعدی حالا ۱ لیوان آب سرد به قابلمه روی مواد می ریزیم و تامل می کنیم مواد پخته شده و گردو به روغن بیفتد. در این فاصله تا آماده شدن مواد درون قابلمه، تابه ای را که برای تفت دادن تکه های مرغ در نظر داریم روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله هفتم

در این مرحله کمی روغن درون تابه می ریزیم تا داغ شود. زمانیکه روغن داغ شد، تکه های ران و سینه مرغ را داخل تابه می چینیم و مقداری نمک و زردچوبه روی مرغ ها می پاشیم. هر دو سمت مرغ ها را به خوبی سرخ می کنیم تا طلایی شوند.

مرحله هشتم

در این قسمت  ۲ پیمانه آب جوش روی مرغ ها می ریزیم و تامل می کنیم تا به دمای جوش برسد. سپس کف های موجود روی آب مرغ را با قاشق گرفته و دور می ریزیم. اکنون سس درون قابلمه را روی مرغ ها اضافه کرده و درب قابلمه را می گذاریم.

مرحله نهم

در نهایت صبر می کنیم مرغ به مدت ۴۵ دقیقه پخته شده و آب درون تابه غلیط شود. پایان زمان تعیین شده تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و تکه های مرغ را به همراه سس غلیظ شده درون ظرف می کشیم. مرغ گردویی را در کنار برنج سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 27 آذر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.