طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون فر طرز تهیه شیرینی کشمشی در توستر طرز تهیه شیرینی کشمشی با شکر فیلم طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم با پیمانه طرز تهیه شیرینی کشمشی برای 10 نفر طرز تهیه شیرینی کشمشی آشپزخانه کوچک من طرز تهیه شیرینی کشمشی ساده

شیرینی کشمشی یکی از شیرینی های سنتی و قدیمی ایرانی است که معمولا برای پخش نذری در مناسبت های خاص پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه شیرینی کشمشی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم شیرینی کشمشی
کره۱۵۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
کشمش۱۰۰ گرم
آرد۳۰۰ گرم
پودر قند۲۵۰ گرم
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
پودر قندبرای تزیین

طرز تهیه شیرینی کشمشی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه در ابتدای کار فر را روشن می کنیم تا هنگامی که خمیر شیرینی آماده شد، معطل نشویم. در ادامه سینی فر را با دو لایه کاغذ روغنی می پوشانیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله کره نرم شده را با پودر قند الک شده داخل یک کاسه می ریزیم و با همزن مخلوط می کنیم تا مواد پوک و کرم رنگ شوند. در ادامه تخم مرغ ها را یک به یک به کاسه اضافه کرده و هر کدام را یک دقیقه مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

۱ قاشق از آرد را کنار می گذاریم و باقی آن را با بکینگ پودر ترکیب می کنیم. در ادامه ترکیب آرد و بکینگ پودر را داخل الک می ریزیم و روی مواد داخل کاسه الک می کنیم، سپس با لیسک مواد را مخلوط می کنیم تا ترکیب شوند.

مرحله چهارم

حالا یک قاشق آردی که کنار گذاشته بودیم را با کشمش به خوبی ترکیب می کنیم، سپس به کاسه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم تا کشمش به صورت یکدست درون خمیر پخش شود.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر شیرینی را درون قیف می ریزیم و روی قیف ماسوره ساده را نصب می کنیم. در ادامه خمیر را روی کاغذ روغنی پایپ می کنیم، توجه داشته باشید باید بین هر خمیر که پایپ می کنیم چند سانتی متر فاصله بگذاریم، بعد خمیر بعدی را پایپ کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه تمام خمیر را روی کاغذ روغنی پایپ کردیم، مقداری پودر قند روی خمیرها می پاشیم، سپس سینی را درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند. برای پخت شیرینی ها حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان نیاز است.

مرحله هفتم

پس از اینکه پخت شیرینی ها به پایان رسید، در صورت تمایل چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا شیرینی ها طلایی شوند، سپس از فر خارج می کنیم. البته روشن کردن گریل باعث می شود، شیرینی ما کمی خشک شود. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : جمعه 16 دی 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.