طرز تهیه کشک و بادمجان دامغانی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه کشک و بادمجان دامغانی
کشک بادمجان یکی از سادهترین و خوشمزهترین غذاهای ساده و پرطرفدار می باشد، که اصالتا ایرانی بوده و یک غذای سنتی به حساب می آید. البته در تهیه این غذا در شهرهای مختلف، تفاوتهایی هم وجود دارد. مثلا کشک بادمجان دامغانی، اصفهانی، تبریزی و رشتی تفاوتهایی دارند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشک و بادمجان دامغانی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
بادمجان | ۴ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
کشک | ۱ لیوان |
سیر | ۴ حبه |
نعناع خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کشک و بادمجان دامغانی
مرحله اول
برای فراهم کردن کشک بادمجان به روش اصیل دامغانی، شروع کار بادمجان ها را می شوییم و پوستشان را می گیریم. سپس روی تخته آشپزخانه به صورت حبه ای خرد می کنیم و کمی نمک روی بادمجان می پاشیم تا تلخی احتمالیشان گرفته شود.
مرحله دوم
در ادامه پیاز را بعد از پوستگیری آبکشی کرده و با استفاده از رنده ریز رنده می کنیم. آنگاه قابلمه ای را که برای پخت غذا در نظر داریم روی حرارت متوسط می گذاریم و مقداری روغن داخل قابلمه می ریزیم . زمانیکه روغن داغ شد پیاز را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
اکنون پیاز را به خوبی تفت داده تا کاراملی شود. حالا پوست سیر را جدا کرده و بعد از رنده کردن داخل قابلمه منتقل می کنیم. بنابراین مواد را با هم ترکیب کرده تا عطر سیر آزاد شود. سپس کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی پیاز می پاشیم.
مرحله چهارم
وقتی که ادویه ها با مواد آمیخته شدند، نعنا خشک را اضافه کرده و بلافاصله بادمجان های خرد شده را درون قابلمه می افزاییم. بادمجان ها را تا جاییکه بافتشان نرم و سرخ شود. آنوقت نوبت اضافه کردن گوجه فرنگی درون قابلمه می باشد.
مرحله پنجم
برای این منظور گوجه فرنگی های شسته شده را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. اکنون به مواد درون قابلمه اضافه کرده و به خوبی زیر و رو کرده تا با مواد یکدست شده و آب گوجه تبخیر شود.
مرحله ششم
گام بعدی می بایست کشک را با دو لیوان آب درون کاسه ای ترکیب کرده تا کاملا روان و یکنواخت شود. آنگاه روی مواد درون قابلمه ریخته تا با مواد آمیخته شود. درب قابلمه را گذاشته و حرارت را کم می کنیم تا بادمجان به آرامی پخته شود.
نکته:
همراهان میریتو اگر می خواهید کشک و بادمجان لعابدار و غلیظ باشد، می توانید به دلخواه کمی نان خشک خرد کرده و در حال جوش به قابلمه اضافه کنید.
مرحله هفتم
بعد از گذشت ۱ ساعت، درب قابلمه را کنار گذاشته و غذا را هم می زنیم تا از غلظت آن مطمئن شویم. در نهایت کشک و بادمجان دامغانی را در ظرف مورد دلخواه می کشیم و به همراه نان تازه و سبزی خوردن سرو می کنیم. نوش جان
نکته:
در آخر این نکته را یادآور شویم که در صورت تمایل کشک و بادمجان دامغانی را می توان با شیره انگور تزئین کرده و میل کنیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو مخصوص مهمانی؛ ۱۵ مدل دخترونه ناز که دلت نمیاد درشون بیاری!
- مانتو خاص دخترانه خنک؛ ۱۵ مدل سبک و شیک مناسب تابستان ۱۴۰۴
- مانتوعبایی مدرن و زیبا؛ یک استایل راحت و شیک که هر روز میتونی بپوشیش.
- بلوز شلوار بهاره بچگانه؛ ۱۵ عکس از زیباترین لباسهای بهاری کودکانه
- میز آرایش ترند زیبا ؛ ۱۵ مدل شیک و خاص برای دکوراسیون مدرن اتاق خواب دخترونه
- مانتو خوش رنگ بهاری؛ ۱۵ مدل پرطرفدار برای استایل خنک و شاد روزهای اردیبهشت