طرز تهیه سالاد مدیترانه ای خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه سالاد مدیترانه ای

طرز تهیه سالاد مدیترانه ای

سالاد مدیترانه ای یکی از سالادهای بسیار خوشمزه و راحت است که می توانید برای مهمانی ها یا برای یک شام خوشمزه تهیه کنید. سالاد مدیترانه ای با یک سس مخصوص سرو می شود. این سالاد خوشمزه سسی کاملا رژیمی داشته که می توان با خیالت راحت میل کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد مدیترانه ای در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
کینوا پخته شده۱ لیوان
پیازچهنصف لیوان
جعفری ساطوری شده۲ لیوان
گوجه فرنگی خرد شده۱ تا ۲ لیوان
پیاز ریز خرد شدهنصف ۱ عدد
آب لیمو ترش۱ عدد
دانه انار شیرین۱ عدد
رب انار ملس۱ تا ۴ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه سالاد مدیترانه ای

مرحله اول

برای فراهم کردن سالاد مدیترانه ای به صورت رژیمی، شروع کار قابلمه ای را که برای پخت کینوا در نظر داریم آماده کرده و کینوا را آبکشی کرده و به همراه ۲ پیمانه آب داخل قابلمه منتقل می کنیم. آنگاه قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله دوم

در ادامه اجازه می دهیم آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کرده و کینوا به مدت زمان ۱۵ دقیقه کاملا نرم شود. در همین حین می بایست درب قابلمه را کنار گذاشته تا آب اضافه داخل قابلمه کاملا کشیده شده و حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم.

نکته:

در صورت دسترسی نداشتن به کینوا می توان از بلغور گندم استفاده کرد. با توجه به اینکه می بایست حدود ۱ ساعت قبل بلغور گندم را خیس کرده و مانند پخت کینوا مراحل را انجام می دهیم.

مرحله سوم

در این فاصله تا سرد شدن کینوا،  جعفری و پیازچه را پاک کرده و بعد از آبکشی روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم. حالا کاسه ای جادار را انتخاب کرده و سبزیجات ساطوری شده را داخل کاسه می ریزیم.

مرحله چهارم

اکنون گوجه فرنگی شسته شده را با چاقویی تیز پوست گرفته و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم. پیاز را بعد از پوستگیری آبکشی کرده به همین روش نگینی ریز کرده و به همراه گوجه فرنگی داخل کاسه می افزاییم.

مرحله پنجم

گام بعدی دانه های انار که از قبل آماده کردیم را با کینوا پخته شده داخل کاسه حاوی سالاد منتقل می کنیم. بنابراین نوبت اضافه کردن سس مخصوص سالاد می باشد. برای این منظور می بایست روغن زیتون و آب لیمو ترش روی سالاد می ریزیم.

مرحله ششم

در نهایت مقداری نمک و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و مطابق به ذائقه مان، ۱ تا ۴ قاشق رب انار درون سالاد می ریزیم و با قاشق به خوبی زیر و رو کرده تا طعم دهنده ها جذب سالاد شده و سالاد مخلوط و یکنواخت شود. نوش جان

نکته:

همراهان میریتو در آخر به این نکته توجه داشته شید، می توانید به جای گوجه فرنگی خرد شده از گوجه گیلاسی استفاده کنید.

مطالب جذاب از سراسر وب

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 1 بهمن 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.