طرز تهیه کیک هویج و گردوی خوشمزه و مجلسی با نکات

طرز تهیه کیک هویج

طرز تهیه کیک هویج آمریکایی طرز تهیه کیک هویج خیس طرز تهیه کیک هویج اسفنجی طرز تهیه کیک هویج در قابلمه طرز تهیه کیک هویج بدون فر طرز تهیه کیک هویج و دارچین و گردو طرز تهیه کیک هویج ساده طرز تهیه کیک هویج و دارچین

کیک هویج از خوشمزه ترین کیک های کافی شاپی است که با دستورهای متنوعی درست می شود و می توانیم آنرا با مغزیجات دلخواه درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کیک هویج در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم کیک هویج
هویج رنده شده۲ لیوان
آرد قنادی۲ لیوان
شکر۱ لیوان
روغن مایع۱ لیوان
تخم مرغ۴ عدد
گردوی خرد شده½ لیوان
پودر دارچین۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
وانیل½ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک هویج

مرحله اول

ابتدا تخم مرغ ها را یکی یکی داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن در کاسه بزرگی می ریزیم. بعد شکر را به همراه وانیل به آن اضافه می کنیم و با همزن برقی آنها را خوب هم می زنیم تا پف کند.

مرحله دوم

زمانیکه مایه به رنگ کرمی و کشدار در آمد، روغن مایع را می افزاییم و فقط در حدی که مخلوط شوند مواد را هم می زنیم. هویج ها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و به مایه کیک اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مجددا مواد را مخلوط می کنیم و پودر دارچین را به همراه پودر دارچین اضافه می کنیم. آرد را از الک رد می کنیم و کم کم به مایه می افزاییم و آرام با لیسک در حین افزودن، مایه را خوب زیر و رو می کنیم تا کاملا مایه کیک یکدستی داشته باشیم.

مرحله چهارم

سپس با همزن برقی کمی مواد را می زنیم تا مطمئن شویم که آرد گلوله شده داخل مایه کیک وجود نداشته باشد و گردوها را نیز اضافه می کنیم. بهتر است یکبار دیگر مواد را مجددا با لیسک زیر و رو کنیم تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله پنجم

آنگاه فر را روشن می کنیم و اجازه می دهیم تا گرم شود. آنوقت کف و دیواره های قالب مورد نظرمان را با فرچه آغشته به کمی روغن کاملا کاور می کنیم. مایه کیک هویج را داخل قالب می ریزیم و ۳ مرتبه آن را  روی سطح کار آرام می کوبیم.

مرحله ششم

بعد از آن که مایه آماده شد روی آن کمی از گردو خرد شده می پاشیم و در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت ۶۰ دقیقه کاملا کیک هویج بپزد.

مرحله هفتم

وقتی زمان اشاره شده در بالا گذشت، یک عدد خلال دندان داخل کیک فرو می کنیم اگر به آن نچسبد یعنی کیک پخته شده است و در غیر این صورت باید زمان بیشتری بدهیم تا کاملا کیک بپزد.

مرحله هشتم

هنگامیکه کیک پخت از داخل فر بیرون می آوریم و قالب را کنار می گذاریم تا کمی خنک شود. بعد کیک هویج پخته شده را از داخل قالب خارج می کنیم و روی آن را با توجه به سلیقه با انواع میوها، مغزیجات و سس شکلات تزئین می کنیم.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : شنبه 17 دی 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.