طرز تهیه سوپ بلدرچین خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه سوپ بلدرچین

طرز تهیه سوپ بلدرچین

سوپ بلدرچین یکی از مقوی ترین سوپ ها برای تامین انرژی در زمان بیماری می باشد که بسیار خوشمزه و مفید است. همچنین برای کودکان که تازه شروع به خوردن غذا می کنند مناسب می باشد.  بلدرچین برای رفع کم خونی، حفظ قدرت و استحکام استخوان، ترمیم بافت های بدن، مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ بلدرچین در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
بلدرچین۲ عدد
پیاز۱ عدد
سیب زمینی۲ عدد متوسط
هویج۱ عدد بزرگ
گندم پوست کنده¾ لیوان
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک و روغنبه مقدار لازم
زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه سوپ بلدرچین

مرحله اول

برای فراهم کردن سوپ بلدرچین مقوی، شوع کار بلدرچین ها را تمیز می شوییم و بعد از خارج شدن خونابه شان داخل قابلمه ای مناسب منتقل می کنیم. آنگاه ۲ پیمانه آب را یه همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه می افزاییم.

مرحله دوم

در ادامه قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم تا به دمای جوش برسد. زمانیکه آب در حال جوش بود، کف های موجود روی آب بلدرچین را جمع کرده و دور می ریزیم. حالا درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت بلدرچین پخته و نرم شود.

نکته:

همراهان میریتو لازم است کف های روی آب بلدرچین را جمع کرده و دور بریزیم. این کار باعث می شود بوی زهم بلدرچین از بین برود.

مرحله سوم

اکنون پیاز را بعد از پوستگیری آبکشی کرده و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. قابلمه ای را که برای پخت سوپ در نظر داریم آماده کرده و کمی روغن داخل آن می ریزیم. سپس روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله چهارم

زمانیکه روغن داغ شد، پیاز را به قابلمه منتقل کرده و تا جاییکه سبک شود، تفت دادن را ادامه می دهیم. آنوقت رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کرده و کمی زردچوبه و فلفل سیاه روی رب می پاشیم تا بوی خامی رب گوجه گرفته شود.

مرحله پنجم

بعد از اینکه رب خوشرنگ شد، گندم پوست کنده را می شوییم و به پیاز می افزاییم. بنابراین هویج شسته شده را پوست می گیریم و با رنده درشت رنده می کنیم. هویج رنده شده را به همراه ۲ لیوان آب درون قابلمه می ریزیم تا مواد بپزند.

مرحله ششم

گام بعدی تامل می کنیم، گندم جا افتاده و هویج به خوبی پخته شود. بنابراین گوشت بلدرچین را بعد از پخت از قابلمه خارج کرده و پوست و استخوان های اضافه شان را جدا می کنیم. سپس داخل سوپ ریخته تا با سوپ مخلوط شود.

نکته:

برای چاشنی این سوپ خوشمزه می توان از آب لیمو ترش استفاده کرد.

مرحله هفتم

در این مرحله پوست سیب زمینی را گرفته و بعد از آبکشی روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. اکنون سیب زمینی را اضافه کرده و درب قابلمه را می گذاریم تا سوپ پخته و لعابدار شود. در نهایت با نان تازه سرو می کنیم.

نکته:

در آخر این نکته را یادآور می شویم که، اگر سوپ بلدرچین را در زمان بیماری سرماخوردگی یا آنفولانزا درست می کنید، می بایست علاوه بر حذف کردن ادویه، پیاز و رب گوجه فرنگی را تفت نداده و به صورت کاملا آبپز طبخ کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 3 دی 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.