طرز تهیه لگیمات خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه لگیمات
لگیمات یل لیقمات یکی از شیرینی های سنتی جنوب کشورمان است که برای ماه رمضان مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه لگیمات در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم لگیمات | |
آرد قنادی | ۱ لیوان |
آرد برنج | ½ لیوان |
نشاسته | ¼ لیوان |
گلاب | ½ لیوان |
آب | ½ لیوان |
روغن مایع | ¼ لیوان |
بکینگ پودر | ۲ قاشق مرباخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست | به مقدار کافی |
مواد شربت | |
آب | ۱ لیوان |
شکر | ۲ لیوان |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
هل | ۲ عدد |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه لگیمات
مرحله اول
برای تهیه لگیمات خوشمزه ابتدا برای درست کردن شربت، آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا شکر به طور کامل حل شود.
مرحله دوم
در این مرحله دانه های هل را با زعفران و گلاب اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم شربت با حرارت کم بجوشد تا کمی غلیظ شود. برای سرعت بخشیدن به کار می توانیم یک قاشق گلوکز اضافه کنیم تا شربت زودتر غلظ شود.
مرحله سوم
پس از اینکه شربت کمی غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. برای درست کردن خمیر، تمام مواد به جز ماست را درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و با همزن به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
حالا ماست را کم کم اضافه می کنیم و با لیسک یا همزن دستی مواد را مخلوط می کنیم تا مایه لگیمات کمی سفت از مایه کیک (کمی شل تر از فرنی) شود.
مرحله پنجم
حالا روی کاسه را می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر لگیمات دو ساعت در محیط آشپزخانه استراحت کند. پس از گذشت این زمان یک تابه گود روی حرارت می گذاریم و به صورت شناور روغن اضافه می کنیم.
مرحله ششم
وقتی روغن خوب داغ شد، با قاشق زا خمیر بر می داریم و درون روغن می اندازیم. حالا اجازه می دهیم لگیمات ها به خوبی طلایی شوند، سپس از روغن در میاوریم.
مرحله هفتم
همه خمیر را به همین صورت سرخ می کنیم، سپس روغن اضافی لگیمات ها را با دستمال می گیریم و آنها را داخل شربت می اندازیم تا شربت را جذب کنند. در آخر شیرینی ها را در ظرف می چینیم و با پودر نارگیل تزیین می کنیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- ba.baran.bash