طرز تهیه بورانی کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه بورانی کدو حلوایی
بورانی کدو جلوایی را میتوان آن را یکی از غذاهای سنتی ایرانی نامید، چراکه از مدتها قبل انواع بورانی در سفرههای ایرانی بعنوان غذای ساده ناهار یا شام وجود داشته است. بورانی از ترکیب ماست و ادویه با صیفی و سبزیجاتی مانند خیار، کدو سبز، اسفناج، بادمجان و… تهیه میشود و به عنوان یک پیش غذا یا همراه با غذا مصرف میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورانی کدو حلوایی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
ماست | ۱ پیمانه |
کدو حلوایی | ۱ عدد کوچک |
سیر | ۲ حبه |
نعناع خشک | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه بورانی کدو حلوایی
مرحله اول
برای فراهم کردن بورانی کدو حلوایی به روش خانگی، شروع کار کدو حلوایی رسیده و شیرین را انتخاب کرده و بعد از شستشو، پوست سفتش را می گیریم. سپس روی تخته آشپزخانه به تکه های کوچک تقسیم می کنیم.
نکته:
لازم است تخمه های میانی را جدا کرده و کنار بگذاریم.
مرحله دوم
در ادامه قابلمه ای را که برای آبپز کردن کدو در نظر داریم آماده کرده و تکه های کدو را داخل قابلمه می چینیم. آنگاه ۱ پیمانه آب روی کدو حلوایی منتقل کرده و روی حرارت متوسط می گذاریم تا آب به دمای جوش برسد.
مرحله سوم
زمانیکه آب در حال جوشیدن بود، حرارت را کم کرده تا کدو حلوایی به آرامی پخته شود. بعد از گذشت ۳۰ دقیقه درب قابلمه را کنار گذاشته تا آب اضافه درون قابلمه تبخیر شود. در این فاصله کدو را تست کرده تا از پخت آن مطمئن شویم.
مرحله چهارم
اکنون حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و تامل می کنیم کدو حلوایی از حرارت بیفتد. وقتی که از حرارت کدو حلوایی کاسته شد، با استفاده از گوشتکوب برقی یا غذاساز کدو حلوایی را پوره کرده تا کاملا یکدست شود.
مرحله پنجم
گام بعدی کاسه ای جادار را انتخاب کرده و پوره کدو حلوایی را داخل کاسه منتقل می کنیم. سیر را بعد از پوستگیری، شسته و با استفاده از رنده ریز رنده می کنیم. حالا پوره سیر را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به مواد می افزاییم.
مرحله ششم
در این مرحله نوبت اضافه کردن ماست می باشد. برای این منظور ماست را با چنگال هم می زنیم تا یکنواخت شود. سپس به کاسه حاوی کدو منتقل کرده و ۱ قاشق چایخوری نعنا خشک روی ماست می پاشیم.
نکته:
در صورت علاقه می توان از ادوی هایی مانند زیره برای مزه دار شدن بورانی کدو حلوایی استفاده کرد.
مرحله هفتم
تمامی مواد را با هم زن دستی به خوبی مخلوط کرده تا یکدست شوند. بعد از اینکه مواد کاملا با هم آمیخته شد، داخل یخچال می گذاریم تا کاملا مزه دار و خنک شود. در نهایت بورانی می تواند که غذای کامل یا پیش غذا به حساب آید. نوش جان
نکته:
همراهان میریتو ب ایمن نکته توجه داشته باشید که می توانید برای تزئین بورانی از مغزیجات استفاده کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- انگشتر لاکچری دخترونه؛ ۱۵ مدل خاص که با یه نگاه دلتو میبرن!
- پیراهن زنانه آبی شیک؛ ۱۵ ایده استایل ساده برای موقعیتهای روزمره
- قرآن رنگی و زیبا؛ ۱۵ مدل پرفروش برای هدیه مذهبی با بستهبندی جذاب
- مدل ناخن هلویی ترند؛ ۱۵ عکس جدید و خاص برای همه سلیقهها
- بنگل نقره یونیک؛ ۱۵ مدل بینظیر برای خاصپسندها در استایل روزمره