طرز تهیه پنکیک خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه پنکیک
پنکیکی یا کیک کوچک تابه ای از خوشمزه ترین صبحانه های هتلی است که با مواد ساده ای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه پنکیک در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد | ۱ لیوان |
آب یا شیر | ۱ لیوان سرخالی |
روغن مایع | ۴ قاشق غذاخوری |
شکر | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ پنس |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
طرز تهیه پنکیک
مرحله اول
برای تهیه پنکیک ساده در ابتدای کار شیر و تخم مرغ را از یخچال خارج می کنیم و در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط هماهنگ شوند.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ را به همراه وانیل داخل یک کاسه متوسط می ریزیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا بافت تخم مرغ کاملا از هم باز شود و رنگ آن کمی روشن شود.
مرحله سوم
حالا شکر را به همراه روغن مایع و شیر اضافه می کنیم و با همزن دستی مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شود. به جای شیر می توانید از آب هم استفاده کنید، مقدار شکر هم نسبت به ذائقه خود می توانید کم یا زیاد کنید.
مرحله چهارم
آرد و بکینگ پودر را با هم قاطی می کنیم و داخل الک می ریزیم، بعد روی مواد داخل کاسه الک می کنیم و در همین حین با همزن دستی مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله پنجم
یک تابه مناسب روی حرارت می گذاریم و صبر می کنیم تا تابه خوب گرم شود. توجه داشته باشید که چون در مایه پنکیک از روغن مایع استفاده کردیم، نیازی به چرب کردن تابه نیست.
مرحله ششم
حالا با ملاقه مقداری از مایه پنکیک داخل تابه می ریزیم و صبر می کنیم تا روی آن حباب ایجاد شود، سپس پنکیک را بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز به خوبی سرخ شود.
مرحله هفتم
به همین صورت تمام مایه پنکیک را سرخ می کنیم، سپس پنکیک ها را روی هم می چینیم. روی پنکیک ها را به سلیقه خود می توانیم با عسل، شکلات ذوب شده و انواع میوه های فصل تزیین کنیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- azar__meh