طرز تهیه گراتن گل کلم خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه گراتن گل کلم

طرز تهیه گراتن گل کلم

گراتن گل کلم یکی از غذاهای سنتی بریتانیایی است که می توانید به عنوان وعده اصلی یا پیش غذا برای مهمانی خود طبخ کنید. گراتن گل کلم تشکیل شده از گل کلم به همراه پنیر و سس سفید که در بعضی اوقات می توانید نان خرده شده روی مواد اضافه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گراتن گل کلم در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
گل کلمنیم کیلو
شیر۱ لیوان
پنیر پیتزا، گودا یا چدار۱ لیوان
آرد۲ قاشق غذا خوری
پنیر پارمزانیک چهارم پیمانه
پودر نان خشکیک چهارم پیمانه
کره۳۰ گرم
جوز هندیکمی

طرز تهیه گراتن گل کلم

مرحله اول

برای فراهم کردن گراتن گل کلم خوشمزه، شروع کار گل کلم های سفید و ترد را انتخاب کرده و به صورت تکه های متوسط خرد می کنیم. آنگاه درون ظرفی با آب سرد خیس می کنیم تا بافت کلم ضد عفونی شود.

مرحله دوم

در ادامه قابلمه اب را که برای آبپز کردن گل کلم در نظر داریم تا نیمه آب پر کرده تا با حرارت زیاد، آب به دمای جوش برسد. حالا کمی نمک درون قابلمه ریخته و تکه های گل کلم را می افزاییم. بعد از گذشت ۶ دقیقه گل گلم را درون صافی می ریزیم.

مرحله سوم

در این فاصله تا خارج شدن آب اضافه گل کلم، تابه کوچکی را روی حرارت ملایم گذاشته و کره را داخل تابه انداخته تا ذوب شود. آنوقت ۲ قاشق غذاخوری آرد را روی کره می پاشیم و به خوبی تفت داده تا بوی خامی آرد گرفته شود.

مرحله چهارم

اکنون شیر را به آرامی روی آرد می ریزیم و با سرعت بالا مخلوط می کنیم تا آرد و شیر با هم یکدست شوند. بنابراین هم زدن را تا جاییکه سس به غلظت برسد، ادامه می دهیم. در همین حین کمی نمک و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم.

مرحله پنجم

گام بعدی کمی جوزهندی روی سس رنده می کنیم و بلافاصله تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و پنیر مورد نظر را که در جدول بالا نام برده به سس می افزاییم و با هم مخلوط کرده تا یکنواخت شود. ظرفی جادار را آماده می کنیم.

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید، در صورت دسترسی به عصاره مرغ می توان در زمان پخت سس‌ بشامل، به مواد اضافه کرده و نمک را از دستور سس حذف می کنیم.

مرحله ششم

بعد از انجام مراحل بالا، گل کلم ها را داخل ظرف ریخته و سس پنیری را روی قسمت های کلم می ریزیم و به خوبی زیر و رو کرده تا با سس کاور شوند. حالا مخلوط گل کلم را درون ظرفی مناسب و مقاوم در برابر حرارت فر منتقل می کنیم.

مرحله هفتم

زمانیکه سطح روی کلم را صاف و یکدست کردیم، پودر نان خشک و پنیر پارمزان را روی مواد می ریزیم تا تمام قسمت ها کاملا پوشانده شوند. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و بعد از گرم شدن، ظرف را در فر قرار می دهیم.

مرحله هشتم

تامل می دهیم به مدت نیم ساعت گراتن بپزد و پنیرها کاملا روی مواد طلایی شوند. بعد از زمان تعیین شده، گراتن را از فر خارج کرده و به همراه استیک گوشت یا مرغ و سبزیجات دلخواه سرو می کنیم. نوش جانتان

نکته:

در آخر این نکته را یادآور می شویم که می توان سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه ای، بیبی اسفناج، هویج، قارچ و بروکلی را در گراتن اضافه کرد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 9 دی 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.