طرز تهیه بیف استراگانف خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه بیف استراگانف
بیف استراگانف یکی از غذاهای معروف روسیه است که در داخل کشورعزیزمان طرفداران بسیاری را به خود جلب کرده است. این غذا در انواع مهمانی ها روی میز شام شما خواهد درخشید. در اینجا ما برای شما دوستداران سایت میریتو طرز تهیه بیف استراگانف را آورده ایم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله گوساله | ۳۰۰ تا ۵۰۰ گرم |
قارچ | ۱۵۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
شیر | ۲ لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۲ عدد |
سیر | ۳ حبه |
روغن | به اندازه لازم |
نمک، فلفل سفید و سیاه، جوزهندی، پاپریکا، پودر سیر، پولبیر | به اندازه لازم |
خامه | ۲۰۰ گرم |
طرز تهیه بیف استراگانف
مرحله اول
برای تهیه بیف استروگانف ابتدا فیله را روی تخته آشپزخانه به صورت نواری برش می دهیم. پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نازک خلالی خرد می کنیم. بعد تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پیازها را داخل آن می ریزیم و پیاپی تفت می دهیم تا کاملا خشک شوند.
مرحله دوم
سپس ۱ استکان آب روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا آب آن کشیده شود و بعد کمی روغن می افزاییم و سرخ می کنیم و در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم. تابه را مجددا روی حرارت قرار می دهیم و گوشت ها را داخل آن می ریزیم و مداوم زیر و رو می کنیم تا همه نقاط گوشت کاملا رنگش تغییر کند.
مرحله سوم
بعد گوشت آب می اندازه، صبر می کنیم تا آب آن کاملا تبخیر شود و آنوقت کمی روغن به آن اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا سرخ شوند. بلافاصله پیازهای سرخ شده را به آن اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا ادویه ها که شامل: فلفل سفید و سیاه، جوزهندی، پاپریکا، پودر سیر، پولبیر، نمک است را به گوشت می افزاییم و با قاشق همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا مزه دار شوند و درب تابه را می گذاریم و با حرارت کم اجازه می دهیم تا به مدت ۴۵ دقیقه مغز پخت شود.
مرحله پنجم
سپس قارچ ها را پوست می گیریم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود. آنوقت روی تخته آنها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم. داخل تابه می ریزیم و ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو روی آنها می ریزیم و مداوم زیر و رو می کنیم تا همگی آنها نرم و پخته شوند.
مرحله ششم
بعد قارچ های پخته شده را داخل بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم. تابه را می شوییم و مجددا روی حرارت ملایم قرار می دهیم. کره را یک طرف آن می اندازیم و آرد را طرف دیگر آن می ریزیم. صبر می کنیم تا کره ذوب شود و با آرد تفت می دهیم.
مرحله هفتم
وقتی مواد کاملا مخلوط شدند جوز هندی، نمک،فلفل سفید را به آن اضافه می کنیم. همگی مواد سس را خوب مخلوط کرده و بلافاصله شیر را می افزاییم و مداوم تفت می دهیم تا کمی غلظت یابد.
مرحله هشتم
آنوقت سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم به سس اضافه می کنیم. مداوم تفت می دهیم تا غلیظ شود. شعله را خاموش می کنیم و قارچ های تفت داده شده را همراه با خامه به مایه سس می افزاییم.
مرحله نهم
پس از آنکه سس آماده شد به فیله ها اضافه می کنیم و خوب مواد را زیر و رو تا کاملا مخلوط و یکدست شوند. ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم تا کاملا گوشت با سس مزه دار شود.
مرحله دهم
بعد سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم. چند تکه یخ بزرگ داخل کاسه ای می ریزیم و سیب زمین ها را به آن اضافه می کنیم. تامل می کنیم تا ۵ دقیقه استراحت کند. بعد آنها را روی دستمال آشپزخانه می ریزیم کاملا خشک می کنیم.
مرحله یازدهم
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روغن داخل آن ریخته و صبر می کنیم تا داغ شود. بعد سیب زمینی ها را داخل روغن می ریزیم و تفت می دهیم تا سرخ شوند. بیفاستراگانوف آماده شده را ظرف مورد نظر می کشیم و سیب زمینی های سرخ شده را نیز کنار آن می ریزیم و نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- mahdi__chef