طرز تهیه سمبوسه آبادانی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه سمبوسه آبادانی

طرز تهیه سمبوسه آبادانی, دستور پخت سمبوسه آبادانی

سمبوسه آبادانی یکی از انواع سمبوسه های متنوع و رایج در لیست غذاهای خوشمزه بوده که به صورت سنتی در شهرهای جنوبی کشورمان طبخ می شود. این سمبوسه با کمترین مواد بدون داشتن پنیر پیتزا یا قارچ و فلفل دلمه ای طبخ می شود که مورد توجه همه قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه آبادانی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
نان لواش۴ عدد کامل
پیاز۱ عدد بزرگ
فلفل قرمزنصف یک عدد
سیب زمینی۳۵۰ گرم
جعفری خرد شده۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمزنصف قاشق چای خوری
زردچوبهنصف قاشق چای خوری
نمکنصف قاشق چای خوری
سس تند۳ قاشق غذا خوری
پیست تمر هندییک و نیم قاشق چای خوری

طرز تهیه سمبوسه آبادانی

مرحله اول

برای فراهم کردن سمبوسه تند و مخصوص به سبک آبادانی، شروع کار می بایست سیب زمینی ها را با اسکاچ نرم تمیز بشوییم. سپس قابلمه ای را که برای آبپز کردن سیب زمینی در نظر داریم، تا نیمه آن آب پر کرده و سیب زمینی را داخل قابلمه می چینیم.

مرحله دوم

در ادامه نصف قاشق نمک درون قابلمه ریخته و اجازه می دهیم سیب زمینی به مدت ۳۰ دقیقه پخته شوند. در همین حین باقی مواد را آماده می کنیم. برای این منظور پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

اکنون تابه ای مناسب را روی حرارت متوسط می گذاریم و مقداری روغن درون تابه می ریزیم. زمانیکه روغن داغ شد، پیاز خرد شده را درون تابه اضافه کرده و تفت دادن را تا جاییکه بافت پیاز سبک و شیشه ای شود، ادامه می دهیم .

مرحله چهارم

بعد از اینکار، کمی نمک به همراه زردچوبه روی پیاز می پاشیم و تفت داده تا عطر و رنگ زردچوبه با پیاز آمیخته شود. بنابراین فلفل قرمز را شسته و بعد از جدا کردن کلاهک و دانه های داخلی، ریز خرد می کنیم. حالا به تابه حاوی پیاز می افزاییم.

مرحله پنجم

بعد از زمان تعیین شده قابلمه حاوی سیب زمینی را از روی حرارت کنار گذاشته و تامل می کنیم از حرارت سیب زمینی کاسته شود. آنوقت پوست شان را جدا کرده و درون کاسه ای با استفاده از گوشتکوب دستی یا برقی به شکل پوره درست می کنیم.

مرحله ششم

گام بعدی نوبت افزودن پیاز سرخ شده درون کاسه سیب زمینی می باشد. پس از آن، کمی نمک، پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه روی مواد می پاشیم. برگ جعفری شسته شده را روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله تمامی مواد را به خوبی زیر و رو کرده تا پوره سیب زمینی با طعم دهنده ها مخلوط و یکدست شود. اکنون نان های نرم را انتخاب کرده و با استفاده از قیچی به صورت طولی در اندازه های دلخواه برش زده و کنار دستمان می گذاریم.

مرحله هشتم

برای پیچاندن مواد داخل نان، مقداری از مواد را بر داشته و در ابتدای نان قرار می دهیم. جالا در جهت های چپ به راست و بالعکس، نان ها را پیچانده تا به صورت مثلت آماده شود. پیچاندن سمبوسه روش های مختلفی دارد که می توان از روش های دیگر استفاده کرد.

مرحله نهم

تابه ای گود، با دیواره های بلند را انتخاب کرده و تا نیمه آن روغن مخصوص سرخ کردنی می ریزیم تا در زمان سرخ کردن، روی سطح سمبوسه را روغن بپوشاند. این کار را با دقت انجام داده تا لایه های نان سمبوسه هنگام سرخ شدن باز نشوند.

مرحله دهم

بعد از اینکه تمامی قسمت های هر سمبوسه کاملا برشته و خوشرنگ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و روی توری فلزی می چینیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. تمامی سمبوسه ها را به همین روش سرخ می کنیم و به سراغ درس کردن سس می رویم.

مرحله یازدهم

برای درست کردن سس مخصوص سمبوسه آبادانی، پوست تمرهندى را با سس تند درون قابلمه کوچکی ترکیب می کنیم و روی حرارت ملایم قرار داده و بعد از گذشت ۱۰ دقیقه، ٣ قاشق غذا خورى آب روی سس ریخته و بلافاصله از روی حرارت کنار می گذاریم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 13 دی 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.