طرز تهیه جگر کبابی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه جگر کبابی
یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی ها می باشد که بسیار خوشمزه و سالم است و از جگر گوسفندی تهیه می شود. با خوردن جگر انواع ویتامین به بدن می رسد و از همه مهم تر برای رفع کم خونی یکی از غذاهای بسیار مفید و تاکید شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جگر کبابی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
دنبه گوسفندی | ۱۰۰ گرم |
جگر گوسفندی | ۴۰۰ گرم |
لیمو ترش | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه جگر کبابی
مرحله اول
برای فراهم کردن جگر کبابی به روش رستورانی، شروع کار جگر تازه گوسفندی را آبکشی کرده و بعد از خارج شدن خونابه، روی تخته آشپزخانه به صورت حبه ای ( کمی بزرگتر ) خرد می کنیم. آنگاه پیاز را پس از پوستگیری می شوییم.
مرحله دوم
در ادامه پیاز را به صورت خلالی درشت خرد کرده و داخل کاسه ای جادار منتقل می کنیم. سپس جگر گوسفند را به پیاز اضافه کرده و کمی نمک و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم. حالا روغن زیتون را به صورت پخش روی جگر ریخته و زیر و رو می کنیم.
مرحله سوم
زمانی که روغن با بافت جگر نفوذ کرد، درب کاسه را پوشانده و داخل یخچال می گذاریم تا به مدت ۱ ساعت مزه دار شود. در این فاصله، دنبه را به صورت حبه ای خرد کرده و سیخ های مخصوص کباب کردن جگر را آماده می کنیم.
مرحله چهارم
بعد از زمان تعیین شده، آب لیمو را روی جگر ریخته و مجددا زیر و رو کرده تا مزه دار شوند. آنوقت یک تکه جگر را به سیخ فرو کرده و تکه بعدی دنبه درون سیخ اضافه می کنیم. به همین ترتیب تمامی جگر و دنبه ها را داخل سیخ فرو می کنیم.
مرحله پنجم
در این قسمت منقل زغال را با مواد آتش زا روشن کرده و اجازه می دهیم گاز موجود در زغال کاملا خارج شود. بنابراین سیخ های جگر را به ترتیب و با فاصله روی منقل می چینیم و تامل کرده تا بافت گوشت کمی سفت شود.
مرحله ششم
گام بعدی سیخ ها را به صورت پیوست پشت و رو کرده تا تمام قسمت های جگر به صورت یکنواخت کباب شود. در نهایت نان تازه را کف سینی قرار داده و سیخ های جگر را روی نان می گذاریم تا داغ و نرم بمانند. جگر کبابی را همراه جعفری تازه سرو می کنیم. نوش جان
نکته:
همراهان میریتو در صورتی که به زغال دسترسی نداشته و بخواهید جگر را درون تابه درست کنیدباید کمی روغن درون تابه ریخته و جگر را به یکباره یا درون سیخ های چوبی فرو کرده و به تابه منتقل می کنیم تا سرخ و مغز پخت شوند.