طرز تهیه جگر کبابی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه جگر کبابی

طرز تهیه جگر کبابی

یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی ها می باشد که بسیار خوشمزه و سالم است و از جگر گوسفندی تهیه می شود. با خوردن جگر انواع ویتامین به بدن می رسد و از همه مهم تر برای رفع کم خونی یکی از غذاهای بسیار مفید و تاکید شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جگر کبابی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
دنبه گوسفندی۱۰۰ گرم
جگر گوسفندی۴۰۰ گرم
لیمو ترش۲ عدد
پیاز۱ عدد متوسط
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه جگر کبابی

مرحله اول

برای فراهم کردن جگر کبابی به روش رستورانی، شروع کار جگر تازه گوسفندی را آبکشی کرده و بعد از خارج شدن خونابه، روی تخته آشپزخانه به صورت حبه ای ( کمی بزرگتر ) خرد می کنیم. آنگاه پیاز را پس از پوستگیری می شوییم.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را به صورت خلالی درشت خرد کرده و داخل کاسه ای جادار منتقل می کنیم. سپس جگر گوسفند را به پیاز اضافه کرده و کمی نمک و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم. حالا روغن زیتون را به صورت پخش روی جگر ریخته و زیر و رو می کنیم.

مرحله سوم

زمانی که روغن با بافت جگر نفوذ کرد، درب کاسه را پوشانده و داخل یخچال می گذاریم تا به مدت ۱ ساعت مزه دار شود. در این فاصله، دنبه را به صورت حبه ای خرد کرده و سیخ های مخصوص کباب کردن جگر را آماده می کنیم.

مرحله چهارم

بعد از زمان تعیین شده، آب لیمو را روی جگر ریخته و مجددا زیر و رو کرده تا مزه دار شوند. آنوقت یک تکه جگر را به سیخ فرو کرده و تکه بعدی دنبه درون سیخ اضافه می کنیم. به همین ترتیب تمامی جگر و دنبه ها را داخل سیخ فرو می کنیم.

مرحله پنجم

در این قسمت منقل زغال را با مواد آتش زا روشن کرده و اجازه می دهیم گاز موجود در زغال کاملا خارج شود. بنابراین سیخ های جگر را به ترتیب و با فاصله روی منقل می چینیم و تامل کرده تا بافت گوشت کمی سفت شود.

مرحله ششم

گام بعدی سیخ ها را به صورت پیوست پشت و رو کرده تا تمام قسمت های جگر به صورت یکنواخت کباب شود. در نهایت نان تازه را کف سینی قرار داده و سیخ های جگر را روی نان می گذاریم تا داغ و نرم بمانند. جگر کبابی را همراه جعفری تازه سرو می کنیم. نوش جان

نکته:

همراهان میریتو در صورتی که به زغال دسترسی نداشته و بخواهید جگر را درون تابه درست کنیدباید کمی روغن درون تابه ریخته و جگر را به یکباره یا درون سیخ های چوبی فرو کرده و به تابه منتقل می کنیم تا سرخ و مغز پخت شوند.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 22 دی 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.