طرز تهیه کیک یزدی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه کیک یزدی

طرز تهیه کیک یزدی

کیک یزدی یکی از انواع شیرینی هایی است که در اکثر مجالس از آن استقبال می شود. یکی از دلایل آن سبک بودن و پخت راحت آن است که در هر زمانی می توانید تهیه کنید. در اینجا برای شما دوستداران سایت میریتو طرز تهیه کیک یزدی را آورده ایم.

مواد لازم کیک یزدی
آرد۲٫۵ لیوان
شکر۱ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
ماست۱ لیوان سرخالی
روغن مایع۱ لیوان سرخالی
پودر هل۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
گلاب۳ قاشق غذاخوری
عسل۱ قاشق غذاخوری
جوش شیرین½ قاشق چایخوری
کنجدبه مقدار دلخواه

طرز تهیه کیک یزدی

مرحله اول

برای تهیه کیک یزدی ساده ابتدا تخم مرغ ها را یکی یکی داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم. بعد شکر را به آن اضافه می کنیم و با دور متوسط همزن برقی آنها را به مدت ۵ دقیقه خوب می زنیم تا کشدار شود.

مرحله دوم

سپس روغن مایع را به مواد اضافه می کنیم و به مدت ۱ دقیقه با دور کند همزن می زنیم تا مخلوط شوند. بعد جوش شیرین را به ماست می افزاییم و با قاشق آن ها را هم می زنیم و بعد به مایه کیک اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا عسل را به همراه پودر هل، گلاب به مایه می افزاییم و ۱ دقیقه با همزن برقی دور متوسط آنها را می زنیم. فر را روشن می کنیم و روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود.

مرحله چهارم

بعد بکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و از الک رد کرده و کم کم به مایه کیک می افزاییم و با لیسک مایه را مخلوط می کنیم. آنوقت مایه کیک را داخل قیف یکبار مصرف می ریزیم.

مرحله پنجم

پس از این که مایه آماده شد، کپسول ها را داخل قالب مافین قرار می دهیم و به اندازه ۱/۳ از مایه داخل کپسول ها می ریزیم و قالب را داخل طبقه وسط فر از قبل گرم شده می گذاریم تا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بسته به نوع فر بپزد.

مرحله ششم

دقت کنید که کیک یزدی ها بعد از پخت حجم دار می شوند و ریختن زیاد مایه کیک داخل کپسول ها باعث می شود بعد از پخت ظاهر خوبی نداشته باشند. بعد از گذشت زمان اشاره شده در بالا قالب را از داخل فر بیرون می آوریم و کیک یزدی ها را در ظرف مورد نظر می چینیم و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 25 دی 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.