طرز تهیه حلوای آجیلی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه حلوای آجیلی

طرز تهیه حلوای آجیلی

حلوای آجیلی از جمله حلواهای رایجی است که از آرد گندم و نشاسته تهیه می شود. این حلوا به سبک بوتیکی طبخ شده و از آن جا که در حلوا، آرد تفت می خورد، به عنوان یک دسر مقوی و مفید مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای آجیلی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
آرد۲۱۰ گرم
پودر قند۱۵۰ گرم
کره۱۲۰ گرم
پودر نشاسته گندم یا ذرت۴۵ گرم
روغن جامد۴۵ گرم
کافی میت۶۰ گرم
پسته خرد شده۴۵ گرم
بادام خرد شده۳۰ گرم
گردو خرد شده۴۵ گرم
پودر هل۱ قاشق مربا خوری
پودر زنجبیل۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه حلوای آجیلی

مرحله اول

برای فراهم کردن حلوای آجیلی به روش بوتیکی، شروع کار تابه ای را که برای تفت دادن مواد در نظر داریم روی حرارت متوسط گذاشته و آرد الک شده را درون تابه منتقل می کنیم. آنگاه به صورت متداوم  تفت داده تا بوی خامی آرد از بین برود.

نکته:

همراهان میریتو لازم است به این نکته توجه کنید رنگ آرد در حلوای آجیلی به هیچگونه تغییری نیاز ندارد.

مرحله دوم

در ادامه پودر نشاسته گندم یا ذرت را به تابه می افزاییم و بلافاصله به مدت ۲ الی ۳ دقیقه با هم تفت داده تا با هم یکدست شوند. حالا تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و ترکیب آرد را مجدد از الک رد می کنیم تا هوا در بافت آرد نفوذ کند.

مرحله سوم

اکنون آرد را درون تابه برمی گردانیم و پودر کافی میت را روی آرد می پاشیم. سپس کره را به صورت بن ماری آماده کرده و با روغن ترکیب می کنیم. بنابراین ترکیب کره و روغن را روی آرد می ریزیم و با قاشق به خوبی هم می زنیم.

مرحله چهارم

زمانیکه آرد و روغن کاملا یکدست شدند، تابه را از روی کنار می گذاریم و پودر هل را به همراه پودر زنجبیل روی مواد می پاشیم. در همین حین می بایست مغزها که شامل مغز پسته خرد شده، گردو و بادام را به مواد حلوا اضافه می کنیم.

نکته:

این نکته را یادآور شویم که نباید در زمان افزودن روغن، حرارت زیاد باشد چون کافی میت زود می سوزد.

مرحله پنجم

در این قسمت پودر قند را روی مواد ریخته و با لیسک زیر و رو می کنیم تا یکنواخت شود. آنوقت قالب های مورد نظر را آماده کرده و مواد حلوا را درون قالب منتقل کرده و چند ضربه به قالب وارد کرده تا هوای باقیمانده در مواد خارج شود.

نکته:

دقت کنید که استفاده از قالب های سیلیکونی می تواند بهترین گزینه برای حلوای آجیلی به حساب آید.

مرحله ششم

گام بعدی قالب را درون یخچال به مدت ۲ ساعت قرار داده تا حلوا سفت و حالت بگیرد. بعد از زمان تعیین شده حلوا را از یخچال خارج کرده و درون ظرف دلخواه برمی گردانیم. در نهایت برای میز عصرانه در کنار نوشیدنی گرم نوش جان کنید.

نکته:

در آخر بایدبدانید در صورت نداشتن وقت کافی، می توان قالب را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فریزر قرار داده تا بافت حلوا به سرعنت خودش را بگیرد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 5 اسفند 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.