طرز تهیه حلوای آجیلی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه حلوای آجیلی
حلوای آجیلی از جمله حلواهای رایجی است که از آرد گندم و نشاسته تهیه می شود. این حلوا به سبک بوتیکی طبخ شده و از آن جا که در حلوا، آرد تفت می خورد، به عنوان یک دسر مقوی و مفید مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای آجیلی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
آرد | ۲۱۰ گرم |
پودر قند | ۱۵۰ گرم |
کره | ۱۲۰ گرم |
پودر نشاسته گندم یا ذرت | ۴۵ گرم |
روغن جامد | ۴۵ گرم |
کافی میت | ۶۰ گرم |
پسته خرد شده | ۴۵ گرم |
بادام خرد شده | ۳۰ گرم |
گردو خرد شده | ۴۵ گرم |
پودر هل | ۱ قاشق مربا خوری |
پودر زنجبیل | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه حلوای آجیلی
مرحله اول
برای فراهم کردن حلوای آجیلی به روش بوتیکی، شروع کار تابه ای را که برای تفت دادن مواد در نظر داریم روی حرارت متوسط گذاشته و آرد الک شده را درون تابه منتقل می کنیم. آنگاه به صورت متداوم تفت داده تا بوی خامی آرد از بین برود.
نکته:
همراهان میریتو لازم است به این نکته توجه کنید رنگ آرد در حلوای آجیلی به هیچگونه تغییری نیاز ندارد.
مرحله دوم
در ادامه پودر نشاسته گندم یا ذرت را به تابه می افزاییم و بلافاصله به مدت ۲ الی ۳ دقیقه با هم تفت داده تا با هم یکدست شوند. حالا تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و ترکیب آرد را مجدد از الک رد می کنیم تا هوا در بافت آرد نفوذ کند.
مرحله سوم
اکنون آرد را درون تابه برمی گردانیم و پودر کافی میت را روی آرد می پاشیم. سپس کره را به صورت بن ماری آماده کرده و با روغن ترکیب می کنیم. بنابراین ترکیب کره و روغن را روی آرد می ریزیم و با قاشق به خوبی هم می زنیم.
مرحله چهارم
زمانیکه آرد و روغن کاملا یکدست شدند، تابه را از روی کنار می گذاریم و پودر هل را به همراه پودر زنجبیل روی مواد می پاشیم. در همین حین می بایست مغزها که شامل مغز پسته خرد شده، گردو و بادام را به مواد حلوا اضافه می کنیم.
نکته:
این نکته را یادآور شویم که نباید در زمان افزودن روغن، حرارت زیاد باشد چون کافی میت زود می سوزد.
مرحله پنجم
در این قسمت پودر قند را روی مواد ریخته و با لیسک زیر و رو می کنیم تا یکنواخت شود. آنوقت قالب های مورد نظر را آماده کرده و مواد حلوا را درون قالب منتقل کرده و چند ضربه به قالب وارد کرده تا هوای باقیمانده در مواد خارج شود.
نکته:
دقت کنید که استفاده از قالب های سیلیکونی می تواند بهترین گزینه برای حلوای آجیلی به حساب آید.
مرحله ششم
گام بعدی قالب را درون یخچال به مدت ۲ ساعت قرار داده تا حلوا سفت و حالت بگیرد. بعد از زمان تعیین شده حلوا را از یخچال خارج کرده و درون ظرف دلخواه برمی گردانیم. در نهایت برای میز عصرانه در کنار نوشیدنی گرم نوش جان کنید.
نکته:
در آخر بایدبدانید در صورت نداشتن وقت کافی، می توان قالب را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فریزر قرار داده تا بافت حلوا به سرعنت خودش را بگیرد.
مطالب جذاب از سراسر وب
- کیف فانتزی کیوت؛ ۱۵ نمونه پرفروش و محبوب که دلت نمیاد ازشون دست بکشی!
- کت مجلسی کار شده؛ انتخابی خاص برای جذابیت بیشتر تو مجالس و مهمونیها
- ۱۵ مدل جدید دستبند چرم اسپرت مردانه؛ کالکشن خاص برای خوشتیپها
- استایل مونوکروم شیک؛ ۱۵ مدل شیک برای ستهای تکرنگ فوقالعاده
- مانتو جین شیک ترند؛ ۱۵ طرح متنوع برای ست کردن با کفشهای اسپرت و رسمی
- چیدمان میز وسط مدرن؛ ۱۵ ایده برای دکوراسیون مینیمالیستی