طرز تهیه پیتزا سبزیجات خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه پیتزا سبزیجات

طرز تهیه پیتزا سبزیجات

پیتزا، یک غذای لذیذ ایتالیایی است که رسپی‌های فراوانی دارد و بعضی از آن‌ها مانند طرز تهیه پیتزا سبزیجات ، برای گیاهخوارن هم انتخاب خوبی است. جالب است بدانید که خود پیتزا سبزیجات هم تنوع بسیار زیادی دارد و شما می‌توانید در دستورهای مختلف، ترکیبات خوشمزه و متفاوتی از انواع سبزیجات را در کنار هم قرار داده و طعم‌های فوق‌العاده خلق کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا سبزیجات در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
قارچ۶ عدد
فلفل دلمه ای رنگی۲ عدد
سیر یا پیازچه خرد شده۱ عدد
ذرت نیم پز۱ فنجان
نخود فرنگی پخته شده۱ فنجان
سبزیجات (اسفناج و جعفری) بخار پز۲ قاشق غذا خوری
ادویه دلخواهبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
سبزی معطر خشکبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
شیر۲ فنجان
آرد۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه پیتزا سبزیجات

مرحله اول

برای فراهم کردن پیتزای گیاهی و مخصوص فست فودی، شروع کار قارچ و فلفل دلمه ای را آبکشی کرده و روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی یا نگینی خرد می کنیم. آنگاه تابه ای را که برای تفت دادن سبزیجات در نظر داریم روی حرارت می گذاریم.

مرحله دوم

در ادامه کمی روغن زیتون داخل تابه ریخته و بعد از گرم شدن، قارچ را به همراه فلفل دلمه درون تابه تفت داده تا بافتشان سبک و نرم شوند. در همین حین پوستر سیر یا پیازچه را گرفته و ساطوری ریز خرد می کنیم. حالا به مواد درون تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

اکنون سیر را به مدت ۱ دقیقه تفت داده تا عطر آن با سبزیجات آمیخته شود. بنابراین نوبت افزودن نخود فرنگی و دانه های ذرت می باشد. برای این منظور می توان از کنسرو یا به صورت بخار پز شده، به سبزیجات درون تابه منتقل کرده و با هم مخلوط کنیم.

مرحله چهارم

در این قسمت می بایست ادویه ها که شامل؛ کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه مخلوط روی سبزیجات پاشیده و با هم تفت داده تا یکدست شوند. آنوقت اسفناج و جعفری را خرد کرده و به تابه می افزاییم تا نرم و پخته شوند. حالا حرارت را خاموش می کنیم.

نکته:

همراهان میریتو در صورت دسترسی به کلم بروکلی یا سبزیجات که مد نظر است می توان به تابه افزوده و با هم مخلوط کنیم.

مرحله پنجم

در این زمان سس بشاملرا آماده می کنیم. برای اینکار لازم است تابه ای کوچک را روی حرارت گذاشته و ۱ قاشق آرد سفید را درون تابه ریخته و تفت دادن را تا جاییکه بوی خامی آن گرفته شود ادامه می دهیم. سپس شیر را به دمای محیط می رسانیم.

مرحله ششم

زمانیکه شیر به دمای محیط رسید، قاشق قاشق روی آرد ریخته و به صورت متداوم هم می زنیم تا مواد روان و یکدست شود. پنیر پیتزا و پارمزان را به سس می افزاییم و تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا پنیر حالت کشدار خود را از دست ندهد.

مرحله هفتم

گام بعدی سس قرمز را آماده می کنیم. برای درست کردن سس قرمز، تابه ای را به صورت جداگانه روی حرارت گذاشته و بعد از افزودن روغن، کمی رب گوجه فرنگی درون تابه ریخته و ۱ قاشق آبلیمو و آب روی رب می ریزیم و تامل کرده تا غلیظ شود.

مرحله هشتم

در این مرحله نان پیتزا را سطح کار گذاشته و روی نان ‌را با سس گوجه فرنگی می پوشانیم. بلافاصله ۱ قاشق سس بشامل روی نان ریخته و بعد از پخش کردن، مخلوط سبزیجات را روی آن اضافه می کنیم و در نهایت لایه بعدی سس بشامل می ‌افزاییم.

نکته:

در صورتی که می خواهید کمی رژیمی با پنیر کمتر باشد، نیازی به افزودن پنیر نمی باشد.

مرحله نهم

گام بعدی دمای فر با ۱۸۰ درجه روشن کرده و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. سپس روی پیتزا ادویه آویشن  و پودر سبزی خشک معطر می پاشیم. برای نرم شدن پیتزا درون پیاله ای مناسب کمی آب می ریزیم و درون فر، کنار پیتزا می گذاریم.

مرحله دهم

زمانیکه پیتزا را داخل فر قرار دادیم، اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه پخته و آماده شود. بعد از اینکه سطح روی پیتزا برشته و خوشرنگ شد، فر را خاموش کرده و پیتزا را خارج می کنیم. پیتزای سبزیجات را با سس کچاپ یا سس تند سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 27 دی 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.