طرز تهیه سوپ شهریه خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه سوپ شهریه

طرز تهیه سوپ شهریه, شحریه چیست , شهریه در زبان ترکیه چیست

سوپ شهریه یکی از انواع سوپ های معروف کشور ترکیه است که طعمی بسیار خوشایند دارد. این سوپ طعم بسیار خوبی داشته و با یکبار پخت این غذا قطعا از طرفداران این سوپ خواهید شد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ شهریه در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
رشته شهریه۱ پیمانه
سینه مرغ½ سینه کامل
زرده تخم مرغ۱ عدد
پیاز۱ عدد
ماست۱ لیوان
کره۳ قاشق غذاخوری
آرد۲ قاشق غذاخوری
نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه سوپ شهریه

مرحله اول

برای فراهم کردن سوپ شهریه خوشمزه به سبک ترکیه ای، شروع کار سینه مرغ را می شوییم و بعد از جدا کردن استخوان های اضافه، روی تخته آشپزخانه به صورت حبه ای خرد می کنیم. آنگاه قابلمه ای را برای پخت سوپ آماده می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را بعد از پوستگیری شسته و بدون اینکه آن را خرد کنیم، به صورت کامل به همراه مرغ خرد شده، درون قابلمه منتقل می کنیم. سپس کمی نمک روی مرغ می پاشیم و ۲ لیوان آب روی مرغ می ریزیم.

مرحله سوم

اکنون قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه می دهیم آب به دمای جوش برسد.  زمانیکه آب شروع به جوشیدن کرد، کف های موجود روی آب را با استفاده از قاشق جمع کرده و دور می ریزیم. حالا ۴۵ دقیقه زمان داده تا مرغ بپزد.

مرحله چهارم

بعد از گذشت زمان تعیین شده قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. کاسه ای مناسب را انتخاب کرده و زرده تخم مرغ و آرد را درون کاسه می افزاییم. آنوقت ماست را به مواد اضافه کرده و با استفاده از چنگال مواد را هم می زنیم تا یکنواخت شود.

مرحله پنجم

گام بعدی پیاز را از قابلمه خارج کرده و مخلوط ماست و زرده را به مواد درون قابلمه می افزاییم. بنابراین بدون اتلاف وقت به صورت پیوسته، مواد را هم می زنیم تا ماست با حرارت مواد درون قابلمه نبرد. مجددا قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله ششم

وقتی که مواد شروع به جوشیدن کرد، رشته شهریه را به قابلمه منتقل کرده و تامل می کنیم به مدت زمان ۱۰ دقیقه سوپ آماده شود. در همین حین، تابه ای کوچک را روی حرارت ملایم گذاشته و کره را درون تابه انداخته تا ذوب شود.

نکته:

به جای شهریه می توانیم رشته آش یا سوپ نیز استفاده کنیم.

مرحله هفتم

بعد از اینکه کره ذوب شد، نعنا خشک را در کف دستمان پودر کرده و داخل تابه ریخته تا بوی عطرش آزاد شود.  در نهایت درون سوپ می افزاییم و صبر کرده تا سوپ به قوام مطلوب برسد. پایان پخت سوپ را در ظرف دلخواه کشیده و در کنار نان تست سرو می کنیم. نوش جان

دسته بندی: تغذیه و آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 6 بهمن 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.