طرز تهیه ادویه پلو با تن ماهی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه ادویه پلو با تن ماهی

طرز تهیه ادویه پلو با تن ماهی

ادویه پلو با تن ماهی یکی از پلو های خوشمزه و مخصوص جنوب بوده که بسیار تند و تیز و پرطرفدار می باشد. این غذا را می بایست حتما با ادویه پلویی جنوبی طبخ کرده و این پلو خوشمزه را با تن ماهی سرو می کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ادویه پلو با تن ماهی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
تن ماهی۲ عدد
برنج۴ پیمانه
کنسرو نخود فرنگی۳ قاشق غذاخوری
ادویه پلویی۱ قاشق غذاخوری
کره یا روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه ادویه پلو با تن ماهی

مرحله اول

برای فراهم کردن ادویه پلو با تن ماهی به سبک جنوبی، شروع کار برنج را می شوییم و تا سطح روی آن آب سرد و ۱ قاشق غذاخوری نمک اضافه می کنیم تا برنج به مدت زمان ۱ الی ۲ ساعت خیس خورده و حجم آن بیشتر شود.

نکته:

لازم است زمان خیس کردن برنج را بسته به تازه بودنش انجام دهیم.

مرحله دوم

در ادامه قابلمه ای مخصوص را تا نیمه آب پر کرده و تن ماهی را داخل قابلمه منتقل می کنیم. قابلمه را روی حرارت گذاشته تا به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد. بعد از اینکه سم و میکروب های احتمالی تن ماهی از بین رفت، شعله را خاموش می کنیم.

مرحله سوم

در این قسمت قابلمه ای را که برای پخت برنج در نظر داریم تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت قرار می دهیم. زمانیکه آب شروع به جوشیدن کرد، نصف قاشق غذاخوری نمک به آب درون قابلمه می افزاییم. حالا آب برنج را دور می ریزیم و به قابلمه می افزاییم.

مرحله چهارم

زمانیکه برنج خیس خورده را به آب در حال جوش منتقل کردیم، تامل کرده برنج به مدت ۷ تا ۱۲ دقیقه نرم شود. بعد از زمان تعیین شده دانه ای از برنج را زیر دندادن تست کرده و در صورتیکه اطراف آن نرم و مغز برنج مقداری سفت بود، درون صافی می ریزیم.

مرحله پنجم

اکنون اجازه می دهیم آب برنج خارج شود. در همین حین قابلمه را روی حرارت کم گذاشته و کمی روغن کف قابلمه می ریزیم و ته دیگ مورد نظرمان که می توان از نان یا ورقه های سیب زمینی باشد، روی روغن قرار می دهیم.

مرحله ششم

گام بعدی کاسه ای را آماده کرده و تن ماهی ها را باز می کنیم. بعد از دور ریختن روغن درون قوطی، گوشت ماهی را داخل کاسه منتقل می کنیم. بلافاصله ۲ قاشق نخود فرنگی را درون کاسه افزوده و با هم مخلوط می کنیم.

مرحله هفتم

وقتی که آب برنج خارج شد، به اندازه ۲ کفگیر سطح روی ته دیگ را با برنج را پوشش داده، آنوقت کمی از مخلوط تن ماهی و نخودفرنگی روی برنج می افزاییم. بنابراین کمی از ادویه مخصوص جنوبی روی برنج می پاشیم و کمی مخلوط می کنیم.

مرحله هشتم

در مرحله بعدی مجددا ۲ کفگیر برنج ریخته و به همین روش تمامی مواد را لایه لایه روی هم ریخته تا مواد به پایان برسد. سپس زیر قابلمه را شعله پخش کن گذاشته و درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم تا برنج کاملا بخار کند.

مرحله نهم

بعد از گذشت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت، ادویه پلو را درون قابلمه زیر و رو کرده تا با هم آمیخته شوند. قابلمه را از روی حرارت کنار گذاشته و در نهایت غذا را درون ظرف مناسبی می کشیم. این غذای جنوبی را با ترشی تند یا سالاد شیرازی سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 3 اسفند 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.