طرز تهیه کباب چنجه چینی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه کباب چنجه چینی
کباب چنجه یکی از محبوبترین غذاهای گوشتی است که منشا و خاستگاه آن منطقه خاورمیانه و عمدتاً ایران است و بعدها در آسیای صغیر و در حال حاضر در سراسر جهان یافت میشود. گوشت سنتی مورد استفاده برای چنجه گوشت بره است که به دلیل داشتن بافت نرم، زودتر پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب چنجه چینی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
گوشت ران گوسفندی | ۸۰۰ گرم |
سیر | ۱ حبه |
ماست چکیده | ½ پیمانه |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
روغن زیتون بکر | ۳ قاشق غذاخوری |
زنجبیل تازه | ½ قاشق چایخوری |
سویا سس | ½ قاشق غذاخوری |
سرکه بالزامیک | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر فلفل قرمز | ⅓ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کباب چنجه چینی
مرحله اول
برای فراهم کردن کباب چنجه چینی با سس مخصوص، شروع کار گوشت گوسفندی تازه را آبکشی کرده و بعد از خارج شدن خونابه شان، روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی خرد می کنیم. آنگاه کاسه ای جادار را انتخاب می کنیم.
مرحله دوم
اکنون تکه های گوشت را داخل کاسه منتقل کرده و ماست چکیده را به همراه روغن زیتون درون کاسه حاوی گوشت می افزاییم. سیر و زنجبیل را بعد از پوستگیری، می شوییم و با استفاده از رنده ریز درون کاسه رنده می کنیم.
مرحله سوم
در ادامه پودر پاپریکا، پودر فلفل قرمز، سرکه بالزامیک، سویا سس را به صورت پخش روی مواد درون کاسه می افزاییم. تمامی مواد را زیر و رو کرده تا گوشت با سس و ادویه ها مزه دار شود. وقتی گوشت با مواد مخلوط شد، درب کاسه را می گذاریم.
مرحله چهارم
گام بعدی کاسه را داخل یخچال قرار داده تا طعم دهنده ها جذب گوشت شوند. بعد از گذشت ۱ ساعت کاسه حاوی گوشت را از یخچال خارج کرده و به سیخ های فلزی فرو می کنیم. در همین حین منقل ذغال را با مواد آتش زا روشن می کنیم.
نکته:
همراهان میریتو لازم است بدانید در صورت داشتن وقت کافی، بهتر است گوشت را به مدت ۱۲ ساعت درون یخچال استراحت داده تا علاوه بر بافت نرم و لذیذ، گوشت کاملا مزه دار شده باشد.
مرحله پنجم
در این مرحله کره را بن ماری کرده و با فرچه مخصوص آشپزی سطح روی چنجه ها را به کره آغشته می کنیم. بلافاصله سیخ ها را به ترتیب روی منقل چیده و اجازه می دهیم کباب ها با حرارت ملایم مغز پخت و خوشرنگ شوند.
مرحله ششم
در نهایت کباب ها را به صورت منظم و متداوم جا به جا کرده تا تمام قسمت ها به صورت یکنواخت پخته و نرم شوند. پخت این نوع کباب می بایست آبدار و نرم باشد. به همین دلیل با حرارت بالا کباب نمی کنیم، چون خشک می شود. چنجه چینی را به همراه برنج سرو می کنیم.
نکته:
در آخر این نکته را یادآور شویم که به دلخواه می توان چند عدد گوجه فرگی را به سیخ کشیده و در زمان پخت کباب، روی منقل کباب کرده و نوش جان کنید.