طرز تهیه سوپ عدس فرانسوی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه سوپ عدس فرانسوی

طرز تهیه سوپ عدس فرانسوی

سوپ عدس فرانسوی یکی از انواع سوپ های مقوی و پر طرفدار کشور فرانسه است که بیشتر در فصل های سرد سال طبخ شده و در وعده های صبحانه یا نهار طبخ می شود. این سوپ را می توان به دلخواه مواد را تنوع داده و از سبزیجات معطر در زمان سرو استفاده کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ عدس فرانسوی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
عدس۱٫۵ پیمانه
گوشت گوساله۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
آب گوشت یا مرغ۱ لیتر
گوجه فرنگی۸ عدد
هویج۲ عدد
کرفس۲ ساقه
زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم
نمک و روغنبه مقدار لازم
جعفری تازهکمی برای تزئین

طرز تهیه سوپ عدس فرانسوی

مرحله اول

برای فراهم کردن سوپ عدس فرانسوی مقوی به روش رستورانی، شروع کار عدس را می شوییم و تا سطح روی آن آب ریخته تا به مدت ۲ ساعت خیس بخورد. در این فاصله گوشت گوساله را روی تخته آشپزخانه حبه ای خرد می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را بعد از پوستگیری شسته و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. حالا قابلمه ای را که برای پخت سوپ در نظر داریم روی حرارت متوسط گذاشته و کمی روغن می ریزیم تا داغ شود. حالا پیاز را به روغن می افزاییم.

مرحله سوم

اکنون پیاز را به خوبی تفت داده تا نرم و کاراملی شود. در همین حین سیر را با استفاده از رنده ریز رنده کرده و به پیاز اضافه می کنیم. مجددا به مدت ۱ دقیقه تفت دادن را ادامه می دهیم تا سیر با پیاز یکنواخت شود.

مرحله چهارم

در این قسمت هویج و کرفس را می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. آنوقت درون قابلمه می افزاییم و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی سبزیجات می پاشیم. تمامی مواد را زیر و رو کرده تا سبک و نرم شوند.

مرحله پنجم

گام بعدی گوشت را به قابلمه منتقل کرده و به خوبی تفت می دهیم تا گوشت با مواد مزه دار شود. عدس را آبکشی کرده و به قابلمه می افزاییم. حالا گوجه فرنگی ها را شسته و پوست نازکش را می گیریم. بنابراین با رنده ریز رنده می کنیم.

مرحله ششم

زمانیکه پوره گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کردیم آب گوشت یا مرغ را به مواد می افزاییم تا سوپ به مدت زمان ۱ ساعت کاملا پخته و جا بیفتد. بعد از زمان مقرر، سوپ را از روی حرارت کنار گذاشته و به اندازه ۲ کاسه از مواد را درون غذاساز می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله با زدن چند پالس مواد سوپ را میکس می کنیم تا کاملا له شود. مجددا سوپ را داخل قابلمه برمی گردانیم و با هم مخلوط می کنیم. در نهایت سوپ را تست کرده و در صورت نیاز کمی نمک یا آب لیمو ترش اضافه می کنیم. نوش جان

نکته:

همراهان میریتو لازم است برای تزئین از جعفری ساطوری شده استفاده کرد و سوپ را با نان تازه سرو می کنیم.

دسته بندی: تغذیه و آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 13 بهمن 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.