طرز تهیه خورش میگو ترش خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه خورش میگو ترش

طرز تهیه خورش میگو ترش

خورش میگو ترش یکی از خورشت های سنتی ایرانی می باشد که از دسته ی غذاهای دریایی به حساب می آید. اصالت این خورش برای جنوب کشور می باشد. خورش میگو ترش طعم و مزه بسیار خوبی دارد و اگر طرفدار غذاهای تند و تیز هستید حتما این خورشت را طبخ کرده و از خوردن آن لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش میگو ترش در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
میگو۵۰۰ گرم
سیر۳ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
رب انار ترش۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه، ادویه میگوبه مقدار لازم
نمک وروغنبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش میگو ترش

مرحله اول

برای فراهم کردن خورش میگو ترش به سبک جنوبی، شروع کار میگوهای تازه را انتخاب کرده و روی تخته آشپزخانه سر و دم آن را جدا می کنیم. آنگاه رگ سیاه رنگ پشت کمر میگو را با کارد تیزی به آرامی خارج می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه میگو را آبکشی کرده تا آب اضافی شان خارج شود. در این فاصله، پیاز را بعد از پوستگیری شسته و روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی یک اندازه و ظریف خرد می کنیم. سپس قابلمه مورد نظر را روی حرارت می گذاریم.

مرحله سوم

اکنون کمی روغن درون قابلمه می ریزیم تا داغ شود. پیاز را به قابلمه منتقل کرده و تا جاییکه بافت پیاز نرم و کاراملی شود، تفت دادن را ادامه می دهیم. حالا پوست سیر را جدا کرده و با استفاده از رنده ریز رنده می کنیم.

مرحله چهارم

بعد از آن پوره سیر را درون قابلمه می افزاییم و به مدت ۱ دقیقه به خوبی تفت داده تا عطر سیر در فضا پخش شود. بنابراین کمی زردچوبه و پودر فلفل سیاه روی مواد می پاشیم تا عطر و رنگ ادویه ها با پیاز آمیخته شوند.

مرحله پنجم

گام بعدی نوبت افزودن میگوها می باشد. برای این منظور، میگوها را به قابلمه منتقل کرده و با سرعت بالا تفت داده تا گوشت میگو تغییر رنگ داده و با دیگر مواد مزه دار شود. آنوقت ادویه مخصوص را روی میگو می پاشیم.

مرحله ششم

در این مرحله می بایست تمامی مواد را به خوبی تفت داد، تا ادویه ها با میگو تلفیق شوند.  اکنون رب انار را به همراه رب گوجه فرنگی روی میگو ریخته و کاملا تفت داده تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته و خوشرنگ شود.

مرحله هفتم

در این قسمت ۱ استکان آب جوشیده ولرم روی مواد ریخته و درب قابلمه را می گذاریم تا میگو به خوبی پخته شود. بعد از اینکه میگو کاملا نرم و مغز پخت شد، کمی نمک به خورش می افزاییم و تامل کرده خورش روغن بیاندازد.

نکته:

همراهان میریتو در آخر این غذای خوشمزه و تند را به همراه برنج زعفرانی و سیب زمینی سرخ کرده سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : شنبه 28 بهمن 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.