طرز تهیه خورش میگو ترش خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه خورش میگو ترش
خورش میگو ترش یکی از خورشت های سنتی ایرانی می باشد که از دسته ی غذاهای دریایی به حساب می آید. اصالت این خورش برای جنوب کشور می باشد. خورش میگو ترش طعم و مزه بسیار خوبی دارد و اگر طرفدار غذاهای تند و تیز هستید حتما این خورشت را طبخ کرده و از خوردن آن لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش میگو ترش در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
میگو | ۵۰۰ گرم |
سیر | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
رب انار ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
زردچوبه، ادویه میگو | به مقدار لازم |
نمک وروغن | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش میگو ترش
مرحله اول
برای فراهم کردن خورش میگو ترش به سبک جنوبی، شروع کار میگوهای تازه را انتخاب کرده و روی تخته آشپزخانه سر و دم آن را جدا می کنیم. آنگاه رگ سیاه رنگ پشت کمر میگو را با کارد تیزی به آرامی خارج می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه میگو را آبکشی کرده تا آب اضافی شان خارج شود. در این فاصله، پیاز را بعد از پوستگیری شسته و روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی یک اندازه و ظریف خرد می کنیم. سپس قابلمه مورد نظر را روی حرارت می گذاریم.
مرحله سوم
اکنون کمی روغن درون قابلمه می ریزیم تا داغ شود. پیاز را به قابلمه منتقل کرده و تا جاییکه بافت پیاز نرم و کاراملی شود، تفت دادن را ادامه می دهیم. حالا پوست سیر را جدا کرده و با استفاده از رنده ریز رنده می کنیم.
مرحله چهارم
بعد از آن پوره سیر را درون قابلمه می افزاییم و به مدت ۱ دقیقه به خوبی تفت داده تا عطر سیر در فضا پخش شود. بنابراین کمی زردچوبه و پودر فلفل سیاه روی مواد می پاشیم تا عطر و رنگ ادویه ها با پیاز آمیخته شوند.
مرحله پنجم
گام بعدی نوبت افزودن میگوها می باشد. برای این منظور، میگوها را به قابلمه منتقل کرده و با سرعت بالا تفت داده تا گوشت میگو تغییر رنگ داده و با دیگر مواد مزه دار شود. آنوقت ادویه مخصوص را روی میگو می پاشیم.
مرحله ششم
در این مرحله می بایست تمامی مواد را به خوبی تفت داد، تا ادویه ها با میگو تلفیق شوند. اکنون رب انار را به همراه رب گوجه فرنگی روی میگو ریخته و کاملا تفت داده تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته و خوشرنگ شود.
مرحله هفتم
در این قسمت ۱ استکان آب جوشیده ولرم روی مواد ریخته و درب قابلمه را می گذاریم تا میگو به خوبی پخته شود. بعد از اینکه میگو کاملا نرم و مغز پخت شد، کمی نمک به خورش می افزاییم و تامل کرده خورش روغن بیاندازد.
نکته:
همراهان میریتو در آخر این غذای خوشمزه و تند را به همراه برنج زعفرانی و سیب زمینی سرخ کرده سرو می کنیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- سرویس طلا عروس؛ این جواهرات زیبا و شیک، بهترین انتخاب برای روز مهم زندگیته!
- مانتو نخی سبز زیتونی؛ این رنگ همیشه حال و هوای خاصی به استایل روزمره میده.
- گوشواره دستساز بوهو؛ با این طراحیهای جذاب، استایل شما همیشه تازه و متفاوت میشه.
- گیره مو شکوفه ای پنترستی؛ بهترین اکسسوری برای داشتن موهایی مرتب و زیبا
- هفت سین سفید نوروز؛ ۱۵ ایده زیبا و خاص برای سفرهای متفاوت در نوروز امسال