طرز تهیه کوکو ماش خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه کوکو ماش

طرز تهیه کوکو ماش

کوکو ماش یکی از انواع کوکو ها می باشد که بسیار خوشمزه و مقوی است که می توانید برای یک شام سبک و سالم این کوکو را طبخ کرده و از خواص آن بهره مند شوید. کوکو ماش فاقد گوشت است و گیاه خوارانی که می توانند تخم مرغ مصرف کنند این کوکو را حتما تهیه کنند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو ماش در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
ماش۱ پیمانه
سیر۲ حبه
تخم مرغ۲ تا ۳ عدد
سیب زمینی۱ عدد بزرک
پیاز۱ عدد
هویج۱ عدد
گشنیز۱ قاشق غذاخوری
جعفری۱ قاشق غذاخوری
آرد نخودچی۴ قاشق غذاخوری
زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم
نمک و روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو ماش

 

مرحله اول

برای فراهم کردن کوکو ماش مقوی و سالم با سبزیجات، شروع کار ماش را درون کاسه ای ریخته و بعد از شستشو، تا ۱ بند انگشت بالاتر از سطح ماش، آب اضافه می کنیم. آنگاه اجازه می دهیم به مدت ۱۲ ساعت کاملا خیس بخورند.

مرحله دوم

بعد از زمان تعیین شده، ماش را درون صافی ریخته تا آب اضافی شان کاملا خارج شود. قابلمه ای را که پخت ماش در نظر داریم تا نیمه آب می ریزیم و ماشه را به قابلمه منتقل می کنیم. حالا قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله سوم

اکنون صبر کرده تا ماش به مدت ۱ الی ۲ ساعت به خوبی پخته شود. آنوقت ماش را آبکشی کرده و کنار می گذاریم تا از حرارتش کاسته شود. سیب زمینی و پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و با استفاده از رنده ریز رنده می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه آب اضافه پیاز و سیب زمینی را گرفته و درون کاسه ای جادار می ریزیم. سپس ماشه را درون کاسه اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. در همین حین پوست سیر و هویج را جدا کرده و بعد از شستشو، ریز رنده می کنیم.

مرحله پنجم

در این قسمت سیر و هویج را اضافه کرده و سبزیهای معطر را روی تخته آشپزخانه ریز ساطوری خرد می کنیم. پیاله ای را انتخاب کرده و تخم مرغ ها را یکی یکی داخل آن می شکنیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم.

مرحله ششم

گام بعدی تخم مرغ ها را با استفاده از چنگال مخلوط کرده و آرد نخودچی را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی مواد می پاشیم. بنابراین مایه تخم مرغی را به کاسه حاوی سبزیجات و ماش می افزاییم. مواد را به خوبی زیر و رو می کنیم.

مرحله هفتم

زمانیکه مواد یکنواخت شد، تابه ای مخصوص و نچسب را روی حرارت متوسط گذاشته و کمی روغن درون تابه ریخته تا داغ شود. در همین حین تمامی مواد کوکو را به یکباره درون تابه می ریزیم و با پشت قاشق سطح روی مواد را صاف و یکنواخت می کنیم.

مرحله هشتم

در نهایت اجازه می دهیم تا سمت زیرین کوکو برشته و طلایی شود.  سپس آنرا به آرامی بر می گردانیم تا طرف دیگر کوکو کاملا مغز پخت و خوشرنگ شود. پایان پخت کوکوی ماش را در یک ظرف مناسب انتقال داده و به همراه نان سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 23 بهمن 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.