طرز تهیه کوکو ماش خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه کوکو ماش
کوکو ماش یکی از انواع کوکو ها می باشد که بسیار خوشمزه و مقوی است که می توانید برای یک شام سبک و سالم این کوکو را طبخ کرده و از خواص آن بهره مند شوید. کوکو ماش فاقد گوشت است و گیاه خوارانی که می توانند تخم مرغ مصرف کنند این کوکو را حتما تهیه کنند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو ماش در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
ماش | ۱ پیمانه |
سیر | ۲ حبه |
تخم مرغ | ۲ تا ۳ عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد بزرک |
پیاز | ۱ عدد |
هویج | ۱ عدد |
گشنیز | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد نخودچی | ۴ قاشق غذاخوری |
زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
نمک و روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو ماش
مرحله اول
برای فراهم کردن کوکو ماش مقوی و سالم با سبزیجات، شروع کار ماش را درون کاسه ای ریخته و بعد از شستشو، تا ۱ بند انگشت بالاتر از سطح ماش، آب اضافه می کنیم. آنگاه اجازه می دهیم به مدت ۱۲ ساعت کاملا خیس بخورند.
مرحله دوم
بعد از زمان تعیین شده، ماش را درون صافی ریخته تا آب اضافی شان کاملا خارج شود. قابلمه ای را که پخت ماش در نظر داریم تا نیمه آب می ریزیم و ماشه را به قابلمه منتقل می کنیم. حالا قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم.
مرحله سوم
اکنون صبر کرده تا ماش به مدت ۱ الی ۲ ساعت به خوبی پخته شود. آنوقت ماش را آبکشی کرده و کنار می گذاریم تا از حرارتش کاسته شود. سیب زمینی و پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و با استفاده از رنده ریز رنده می کنیم.
مرحله چهارم
در ادامه آب اضافه پیاز و سیب زمینی را گرفته و درون کاسه ای جادار می ریزیم. سپس ماشه را درون کاسه اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. در همین حین پوست سیر و هویج را جدا کرده و بعد از شستشو، ریز رنده می کنیم.
مرحله پنجم
در این قسمت سیر و هویج را اضافه کرده و سبزیهای معطر را روی تخته آشپزخانه ریز ساطوری خرد می کنیم. پیاله ای را انتخاب کرده و تخم مرغ ها را یکی یکی داخل آن می شکنیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم.
مرحله ششم
گام بعدی تخم مرغ ها را با استفاده از چنگال مخلوط کرده و آرد نخودچی را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی مواد می پاشیم. بنابراین مایه تخم مرغی را به کاسه حاوی سبزیجات و ماش می افزاییم. مواد را به خوبی زیر و رو می کنیم.
مرحله هفتم
زمانیکه مواد یکنواخت شد، تابه ای مخصوص و نچسب را روی حرارت متوسط گذاشته و کمی روغن درون تابه ریخته تا داغ شود. در همین حین تمامی مواد کوکو را به یکباره درون تابه می ریزیم و با پشت قاشق سطح روی مواد را صاف و یکنواخت می کنیم.
مرحله هشتم
در نهایت اجازه می دهیم تا سمت زیرین کوکو برشته و طلایی شود. سپس آنرا به آرامی بر می گردانیم تا طرف دیگر کوکو کاملا مغز پخت و خوشرنگ شود. پایان پخت کوکوی ماش را در یک ظرف مناسب انتقال داده و به همراه نان سرو می کنیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- جای خلال دندان فانتزی؛ ۱۵ مدل قشنگ و جدید مخصوص آدمهای خوشذوق!
- کفش مجلسی مردانه؛ ۱۵ عکس کلاسیک و مدرن برای استایلی جذاب
- کتونی جدید و خاص مردانه؛ با این ۱۵ پیشنهاد، راحتی و جذابیتو باهم داشته باش!
- پیراهن باکلاس مجلسی؛ ۱۵ عکس جذاب و جدید برای استایل رسمی
- مانتو خوش فرم بهاری؛ ۱۵ عکس جذاب از استایلهای پرطرفدار فصل بهار