طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه و مجلسی با نکات
طرز تهیه ترشی کلم قرمز
ترشی کلم قرمز از چاشنی های بسیار محبوب و پر مصرف رستورانی است که معمولا در کنار غذاهای ایرانی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه ترشی کلم قرمز در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم ترشی کلم قرمز | |
کلم قرمز | ۱ عدد متوسط |
سرکه | ۱ لیوان |
آب | ۳ لیوان |
نمک | ۳ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
ادویه ترشی | ۲ قاشق چایخوری |
طرز تهیه ترشی کلم قرمز
مرحله اول
برای تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی در ابتدا کلم را به خوبی می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه کلم را به صورت رشته های نازک و یکدست برش می زنیم.
مرحله دوم
در این مرحله کلم های خرد شده را روی یک پارچه تمیز نخی پهن می کنیم تا رطوبت شان به طور کامل گرفته شود. توجه داشته باشید رطوبت کلم ها باعث می شود که ترشی خیلی زود کپک بزند.
مرحله سوم
حالا آب و سرکه را داخل یک قابلمه می ریزیم، سپس شکر و ۲ قاشق از نمک را اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم محلول آب و سرکه شروع به جوشیدن کند.
مرحله چهارم
پس از اینکه آب جوش آمد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم محلول سرکه و آب کمی خنک شود. در همین حین کلم ها را داخل یک ظرف می ریزیم و نمک باقیمانده و آبلیمو را روی آن می ریزیم.
مرحله پنجم
حالا با دست کلم ها را کمی ورز می دهیم تا نمک و آب لیمو را جذب کنند، سپس آنها را درون یک ظرف شیشه ای می ریزیم. در ادامه ادویه ترشی را روی کلم ها ریخته و در آخر محلول سرکه و آب را می افزاییم.
مرحله ششم
حالا درب ظرف را محکم می بندیم و آنرا در یخچال قرار می دهیم تا یک هفته بعد آماده شود. اگر بخواهیم ترشی پس از یک روز آماده شود، می توانیم محلول آب و سرکه را به صورت داغ روی کلم ها بریزیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- tayebehbano2022