طرز تهیه رنگین پلو خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه رنگین پلو
رنگین پلو همانطور که از نامش پیداست، غذایی رنگارنگ بوده که بدون خورش و با گوشت یا مرغ طبخ می شود. رنگین پلو یکی از این غذاهایی است که علاوه بر داشتن طعمی خوب و هم زیبایی ظاهری خاصی می باشد و می تواند به میز غذای شما جلوه خاصی بدهد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رنگین پلو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
برنج | ۳ پیمانه |
چغندر | ۱ عدد |
هویج فرنگی | ۱ عدد |
میوه به | ۱ عدد |
پیاز بنفش | ۱ عدد |
زردک یا گزر | ۱ عدد |
آلو برقانی | چند عدد |
سیب زمینی بنفش | ۱ عدد متوسط |
سیب زمینی شیرین | ۱ عدد متوسط |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
گوشت یا مرغ پخته شده | به مقدار لازم |
نمک و روغن | به مقدار لازم |
زیره سیاه و پودر گل سرخ | به مقدار لازم |
بادیان ستاره ای و جوز هندی | به مقدار لازم |
کدو حلوایی | به دلخواه برای ته دیگ |
طرز تهیه رنگین پلو
مرحله اول
برای تهیه رنگین پلوی خوشمزه به روش رستورانی، شروع کار برنج را شسته و درون کاسه ای با آب و کمی نمک می خیسانیم تا کاملا نرم شود. آنگاه چغندر قرمز را به همراه هویج فرنگی، میوه به و زردک را پوست می گیریم.
مرحله دوم
سپس بعد از شستشو، روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی نازک و یک اندازه خرد می کنیم. در همین حین تابه ای را که برای تفت دادن سبزیجات در نظر داریم روی حرارت ملایم گذاشته و هر کدام را جداگانه و درون تابه تفت داده تا سبک و براق شوند.
مرحله سوم
آنوقت سیب زمینی و پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و خلالی خرد می کنیم. در ادامه تابه ای را به صورت مجزا روی حرارت گذاشته و کمی روغن می ریزیم تا داغ شود. حالا سیب زمینی را درون تابه اضافه کرده تا به خوبی سرخ و طلایی شود.
مرحله چهارم
اکنون سیب زمینی را خارج کرده و پیاز را به همان تابه منتقل می کنیم و به خوبی تفت داده تا شیشه ای شود. بنابراین شکر را روی پیاز می پاشیم و کمی تفت داده تا دانه های شکر حل شده و کرم رنگ شوند. بلافاصله چند عدد آلو برقانی را به مواد می افزاییم.
مرحله پنجم
گام بعدی کمی از ادویه های نام برده در جدول بالا را آسیاب کرده تا کاملا پودر شوند. ماهیچه گوسفندی یا ران مرغ را درون قابلمه گذاشته و ادویه ها را به همراه کمی فلفل قرمز و سبز روی مرغ اضافه می کنیم. ۲ لیوان آب درون قابلمه می ریزیم.
مرحله ششم
اجازه می دهیم گوشت با حرارت کم به خوبی پخته و نرم شود. زمانیکه ماهیچه کاملا پخت، آن را از قابلمه خارج کرده و با چنگال خرد یا ریش ریش می کنیم. قابلمه ای را تا نیمه آب ریخته و اجازه می دهیم به دمای جوش برسد. آب برنج را دور می ریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله برنج را درون قابلمه حاوی آب جوش ریخته و تامل می کنیم به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه نرم شود. برنج را بعد از پخت اولیه درون صافی ریخته تا نشاسته موجود در برنج خارج شود. قابلمه را مجددا روی حرارت می گذاریم و کمی روغن می افزاییم.
مرحله هشتم
در نهایت تکه های کدو حلوایی را روی روغن می چینیم و مقداری برنج آبکش شده روی ته دیگ می ریزیم. حالا ماهیچه ریش ریش شده، کمی مخلوط ادویه، پیاز داغ، آلوی تفت داده شده، سیب زمینی، هویج و چغندر را به صورت لایه ای روی برنج می افزاییم.
مرحله نهم
بعد از اینکه تمامی سبزیجات رنگی را با گوشت و برنج روی هم اضافه کردیم، کمی زعفران دم کشیده هم روی برنج پخش کرده و درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم تا با حرارت کم رنگین پلو دم بکشد. غذا پس از ۱ ساعت آماده است. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو طرح مدرن ساده؛ ۱۵ مدل جذاب و امروزی برای استایلهای خاص روزانه
- تزیین غذا کودکانه ؛ ۱۵ عکس خلاقانه برای خوشگلتر کردن میز غذای کودک
- ۱۵ ایده متفاوت برای نون پنیر سبزی سفره عقد؛ جشنتان را خاصتر کنید
- استایل بهاره با پیراهن گلدار؛ ۱۵ نمونه دخترونه خوشگل برای روزای دلانگیز بهاری
- صندل دخترانه بهاره شیک؛ ۱۵ مدل پاشنهدار که هم راحته هم شیک و دلبر
- آینه کنسول دیواری مدرن؛ ۱۵ مدل شیک و جدید برای خانههای امروزی