طرز تهیه تماته بادمجان خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه تماته بادمجان

طرز تهیه تماته بادمجان

تماته بادمجان یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که اصالتی جنوبی دارد. این غذا طرفداران خاصی داشته که با یکبار امتحان کردن حتما در لیست غذایی خود جای می دهید. تماته بادمجان غذایی است که شما می‌توانید در روز‌هایی که به دنبال یک غذای ساده و در عین حال بسیار خوشمزه هستید آن را پخته و از آن کمال لذت را ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تماته بادمجان در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
بادمجان۴ عدد
پیاز۱ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
روغنبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه تماته بادمجان

مرحله اول

برای فراهم کردن تماته بادمجان به سبک جنوبی، شروع کار بادمجان ها را آبکشی کرده و پوست نازکی از آنها را جدا می کنیم. سپس روی تخته آشپزخانه به ۲ قسمت مساوی تقسیم می کنیم. آنگاه بادمجان را روی صافی می چینیم.

مرحله دوم

در ادامه کمی نمک روی بادمجان پخش کرده تا به مدت ۲۰ دقیقه در صورت داشتن تلخی احتمالی شان از بین برود. در این فاصله پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم. حالا قابلمه ای را انتخاب می کنیم.

مرحله سوم

اکنون قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و پیاز را به همراه کمی روغن به قابلمه منتقل می کنیم. تا جاییکه بافت پیاز سبک و شیشه ای شود، تفت دادن را ادامه می دهیم. در همین حین کمی زردچوبه روی پیاز می پاشیم تا خوشرنگ شود.

مرحله چهارم

در این قسمت گوجه فرنگی ها را شسته و بعد از جدا کردن قسمت های اضافه، روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی یه حبه ای خرد می‌ کنیم و قابلمه حاوی پیاز داغ می افزاییم. تمامی مواد را با هم تفت داده تا گوجه آب انداخته و نرم شود.

نکته:

همراهان میریتو می توان به دلخواه ۱ قاشق رب گوجه فرنگی درون تابه ریخته تا با گوجه و پیاز یکنواخت شوند. این کار باعث می شود، تماته خوشرنگتر شود.

مرحله پنجم

بعد از زمان تعیین شده، بادمجان ها را با دستمال تمیز کرده و درون تابه ای جداگانه با مقداری روغن سرخ می کنیم. بنابراین بادمجان ها را درون قابلمه حاوی گوجه چیده و درب قابلمه را می گذاریم تا بادمجان ها با آب گوجه پخته شوند.

مرحله ششم

در این مرحله با دقت و مرتب قابلمه را بررسی کرده تا مواد ته نگیرد و در صورت نیاز می ‌توان مقداری آب روی تماته بریزیم. با قاشق کمی از غذا می چشیم و در صورت تمایل نمک اضافه می کنیم. اجازه داده تماته نرم و روغن بیاندازد.

مرحله هفتم

گام بعدی با استفاده از گوستکوب تماته را له کرده تا با گوجه یکدست و مخلوط شود. اما به دلخواه می توان آنها را با هم ترکیب و له نکنید، که کاملا بسته به سلیقه شما دارد. در نهایت تماته بادمجان را در کنار سبزی خوردن و نان تازه سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 24 بهمن 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.