طرز تهیه خورش آلوچه خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه خورش آلوچه

طرز تهیه خورش آلوچه

خورش آلوچه یکی از غذهای محلی و لذیذ شهر کرمان است که برای وعده نهار و شام یا حتی در ماه رمضان برای سحری یا افطار آن را آماده می‌کنند. آلو فواید زیادی برای سلامتی دارد و استفاده آن در تهیه خورشت، یک غذای مفید و سلامت را به بدن شما هدیه خواهد کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش آلوچه در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
آلوچه۱ فنجان
گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد
پیاز۲ عدد
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
چوب دارچین۱ تکه
عصاره گوشت۱ بسته
 پودر دارچین، فلفل سیاهبه مقدار لازم
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش آلوچه

مرحله اول

برای فراهم کردن خورش آلوچه به روش مجلسی، شروع کار الوچه را درون کاسه ای ریخته و تا سطح روی آن آب می ریزیم تا کاملا نرم شود. در همین حین گوشت گوسفندی را روی تخته آشپزخانه به صورت خورشتی خرد می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه گوشت را آبکشی کرده و اجازه می دهیم خونابه شان خارج شود. در این فاصله پیاز را بعد از پوستگیری شسته، و روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی یا نگینی خرد می کنیم. قابلمه ای را که برای پخت خورش در نظر داریم، آماده می کنیم.

مرحله سوم

اکنون کمی روغن درون قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط گذاشته تا داغ شود. حالا پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و تفت دادن را تا جاییکه بافت پیاز نرم و کاراملی شود، ادامه می دهیم. آنگاه کمی فلفل سیاه و زردچوبه روی پیاز می پاشیم.

مرحله چهارم

در این قسمت ادویه ها را با پیاز تفت داده تا عطر و رنگ ادویه آزاد شود. سپس گوشت گوسفندی را به مواد می افزاییم و به صورت یکنواخت تفت داده تا گوشت علاوه بر مزه دار شدن، به خوبی سرخ شود. بنابراین نوبت افزودن رب گوجه فرنگی می باشد.

مرحله پنجم

برای این منظور تفت دادن رب گوجه فرنگی را به مدت ۱ دقیقه انجام داده تا خوشرنگ و براق شود. آنوقت عصاره گوشت را به همراه چوب دارچین و کمی نمک به قابلمه حاوی مواد منتقل می کنیم. ۳ لیوان آب درون قابلمه ریخته تا گوشت کاملا پخته شود.

مرحله ششم

در این مرحله تامل کرده گوشت به مدت ۲ ساعت کاملا پخته و نرم شود.  بعد از گذشت ۱ ساعت و نیم از شروع پخت، سیب زمینی را پوست می گیریم و به صورت حبه ای خرد می کنیم. حالا آبکشی کرده تا نشاسته بافت سیب زمین خارج شود.

مرحله هفتم

گام بعدی ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش، آلوچه را درون صافی ریخته و بعد از خارج شدن آب اضافی، آلوچه را به همراه سیب زمینی و کمی شکر درون قابلمه اضافه کرده تا خورش جا افتاده و به روغن بیفتد. بعد از زمان تعیین شده حرارت را خاموش می کنیم.

مرحله هشتم

در نهایت از طعم خورش تست کرده و در صورت نیاز کمی نمک اضافه می کنیم. لازم است قبل از سرو زعفران دم کرده را روی مواد ریخته و به آرامی هم می زنیم تا خورش طعم دار شود. این خورش خوشمزه را با برنج سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 1 اسفند 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.