طرز تهیه قرابیه سیب مارمالاد خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه قرابیه سیب

طرز تهیه قرابیه سیب

قرابیه سیب مارمالاد یک نوع شیرینی ترکیه‌ای ترد و خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد. این نوع شیرینی برای پذیرایی از مهمانی و دیگر مناسبتها گزینه مناسبی به حساب می آید. خمیراین شیرینی خیلی پوک و ترد بوده و در دهان آب می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه سیب در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
مارمالاد سیب۱ فنجان
آرد سفید۱٫۵ لیوان
آرد برنج½ لیوان
مارگارین۲۰۰ گرم

طرز تهیه قرابیه سیب

مرحله اول

برای فراهم کردن قرابیه سیب مارمالادی به روش ترکیه، شروع کار کاسه ای جادار و مناسب را آماده کرده و مارگارین را درون کاسه منتقل می کنیم. آنگاه با استفاده از دور تند همزن چند دقیقه مواد را هم می زنیم تا به شکل و حالت خامه تبدیل شود.

مرحله دوم

اکنون آرد برنج را به همراه آرد سفید از الک رد کرده تا علاوه بر جدا شدن ناخالصی های آرد، بافت آرد سبک شود. این کار را می بایست ۳ مرتبه انجام داد تا کاملا یکدست شوند. سپس ترکیب آردها را قاشق قاشق روی مواد مارگارین می افزاییم.

مرحله سوم

در ادامه مجددا همزن را روشن کرده و با همزن ترکیب می کنیم تا حالت خمیری بسیار نرم و سبک به دست آید. بنابراین مواد در این مرحله باید در حدی لطیف بوده که از قیف به راحتی خارج شود. حالا خمیر را درون قیف یک بار مصرف می ریزیم.

مرحله چهارم

گام بعدی سطح کار را آرد پاشی می کنیم و خمیر را به صورت قطعات ۵سانتی متری قیف زده و در مرکز هر خمیر کمی مارمالاد سیب که از قبل آماده کردیم می گذاریم. بلافاصله آنها را به حالت لوله ای می پیچانیم و ته خمیر را با فشار فیکس می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه کاملا گرم شود. در همین حین سینی فر را با استفاده از کاغذ روغنی پوشش داده و قرابیه را یکی یکی و با فاصله درون سینی می چینیم.

مرحله ششم

زمانیکه فر کاملا گرم شد، سینی را در طبقه میانی فر گذاشته و تامل کرده شیرینی ها به مدت زمان یه ربع کاملا پخته شوند. بعد از زمان تعیین شده سینی را از فر خارج می کنیم و تامل کرده تا از حرارتشان کاسته شود.

نکته:

همراهان میریتو در این تایم دقت کنید که بلافاصله بعد از اینکه دور تا دور شیرینی ها طلایی و خوشرنگ شد، شیرینی آماده است.

مرحله هفتم

در نهایت شیرینی ها را در ظرف دلخواه چیده و کمی پودر قند به صورت پخش، روی قرابیه سیب می افزاییم. برای استفاده طولانی مدت، لازم است این نوع شیرینی را داخل ظرف های درب دار نگهداری کرد، تا خشک و سفت نشوند. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : جمعه 4 اسفند 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.