طرز تهیه بورک خرما و پنیر خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه بورک خرما و پنیر
خرما و پنیر نوعی لقمه های آماده شده با خمیر یوفکا می باشد که اکثرا برای صبحانه یا میان وعده تهیه می کنند. بورک یک اصطلاح به زبانی ترکی می باشد ولی در خیلی از مناطق مخصوصا ایران به همین نام استفاده می شود. بورک انواع مختلف دارد و می توانید از هر نوع مواد گوشتی و سبزیجات برای بورک استفاده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک خرما و پنیر در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
خرما | ۶ عدد |
خمیر یوفکا | ۱ بسته |
پنیر خامه ای | ۲ قاشق غذا خوری |
شکر | نصف پیمانه |
دارچین | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه بورک خرما و پنیر
مرحله اول
برای فراهم کردن بورک خرما و پنیر یک میان وعده خوشمزه، شروع کار می بایست خرمای شیرین را انتخاب کرده و بعد از خارج کردن هسته، پوست نازکی از سطح خرما را می گیریم. آنگاه سینی جاداری را آماده کرده و خمیر یوفکا را برش می زنیم.
نکته:
همراهان میریتو خمیرها را به روش طولی در اندازه های ۶ تا ۸ سانتی متر تقسیم می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه یک ورقه خمیر را باز کرده و در ابتدای آن کمی پنیر خامه ای قرار داده و ۱ عدد خرما روی پنیر منتقل می کنیم. سپس به صورت لوله ای خمیر را جمع کرده تا مواد در وسط خمیر قرار گیرند. بنابراین تمامی مواد را به همین روش می پیچانیم.
مرحله سوم
گام بعدی تابه ای مناسب را روی حرارت متوسط گذاشته و مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم. زمانیکه روغن به خوبی داغ شد، بورک ها را داخل تابه قرار داده تا کاملا به صورت یکدست سرخ و طلایی شوند. دقت داشته باشید، بورک خرد نشود.
مرحله چهارم
در این مرحله شکر را به همراه پودر دارچین درون کاسه ای جادار ریخته و با هم مخلوط می کنیم. بورک ها را داخل مواد فرو کرده تا بورک ها با شکر و دارچین پوشیده شود. در نهایت داخل ظرف دلخواه می چینیم و با نوشیدنی گرم سرو می کنیم. نوش جان