طرز تهیه شوید واویشکا خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه شوید واویشکا

طرز تهیه شوید واویشکا

شوید واویشکا یکی غذای اقتصادی و فوری و کم هزینه می باشد که خیلی سریع آماده می شود و برای روزهایی که زمان کافی برای تهیه غذا ندارید بسیار مناسب است این واویشکا شوید هم با پلو هم نان سرو می شود و می توانید با هر نوع مختلفاتی آن را آماده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شوید واویشکا در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
سینه مرغ۴۰۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
رب گوجه۱ قاشق غذا خوری
شوید۳ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه شوید واویشکا

مرحله اول

برای فراهم کردن شوید واویشکا ساده به روش گیلانی، شروع کار سینه مرغ را می شویییم و روی تخته آشپزخانه به صورت تکه ای اندازه خورشتی خرد می کنیم. آنگاه درون قابلمه ای که برای پخت مرغ در نظر داریم مقداری روغن می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه می دهیم به خوبی داغ شود. در همین حین تکه های سینه مرغ را به تابه می افزاییم و به خوبی تفت داده تا گوشت تغییر رنگ دهد. حالا کمی نمک و زردچوبه را روی مرغ ها می پاشیم.

مرحله سوم

زمانیکه گوشت مرغ با ادویه مزه دار شد، ۱ لیوان آب جوشیده روی مرغ ریخته تا کاملا پخته و نرم شود. بعد از اینکه مرغ آماده و آب درون قابلمه کشیده شد، حرارت را خاموش می کنیم. سپس تابه ای مناسب را روی حرارت می گذاریم.

مرحله چهارم

اکنون مرغ های پخته شده را از قابلمه خارج کرده و درون تابه منتقل می کنیم. تفت دادن را تا جاییکه مرغ کاملا سرخ شود، ادامه می دهیم. شوید و کمی نمک و فلفل را روی مرغ پخش کرده و با هم مخلوط می کنیم تا شوید با مرغ آمیخته شود.

مرحله پنجم

گام بعدی رب گوجه فرنگی را به تابه افزوده و به خوبی تفت داده تا علاوه بر خوشرنگ شدن، بوی خامی رب گرفته شود. آنوقت نوبت اضافه کردن تخم مرغ می باشد. برای این منظور، کاسه ای را انتخاب کرده و تخم مرغ ها را داخل آن می شکنیم.

مرحله ششم

وقتی که از سالم بودن تخم مرغ مطمئن شدیم، با استفاده از چنگال به خوبی ترکیب کرده تا یکنواخت شود. بلافاصله تخم مرغ ها را روی تکه های مرغ درون تابه می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا بافت تخم مرغ سفت شود.

مرحله هفتم

در این مرحله شوید واویشکا را از روی حرارت کنار گذاشته و درون ظرف دلخواه می کشیم. در نهایت این غذای خوشمزه را به همراه برنج پخته یا نان تازه سرو می کنیم. برای چاشنی می توان از کمی آب لیمو ترش استفاده کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : جمعه 10 فروردین 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.