طرز تهیه توپک پاستا خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه توپک پاستا

طرز تهیه توپک پاستا

از دسته غذاهای فست فودی می باشد که در سراسر دنیا محبوب است و طرز تهیه آسانی دارد. امروزه تهیه انواع توپک ها برای مهمانی و میان وعده بسیار زیاد شده است توپک در واقع تشکیل می شوند از یک لایه مواد میانی که با پودر سوخاری و تخم مرغ پوشانده می شوند سپس داخل روغن داغ سرخ می شوند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه توپک پاستا در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
پاستا۲۰۰ گرم
آردیک و نیم پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
شیر۲ پیمانه
پنیر چدار۲۰۰ گرم
کره۴ قاشق غذا خوری
پودر سوخاریبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه توپک پاستا

مرحله اول

برای فراهم کردن توپک پاستا به سبک فست فودی، شروع کار قابلمه ای را که برای پخت اولیه پاستا در نظر داریم تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد گذاشته تا آب به دمای جوش برسد. آنگاه کمی نمک و ۱ قاشق روغن درون آب جوش می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه پاستا را درون آب جوش اضافه کرده و با توجه به زمان درج شده روی بسته بندی تامل کرده تا نرم شوند. حالا درون صافی ریخته و مقداری آب سرد روی آن می ریزیم تا علاوه بر خارج شدن نشاسته موجود در بافت پاستا، کاملا از هم جدا شوند.

مرحله سوم

در همین حین تابه ای را روی حرارت گذاشته و کره را به تابه منتقل کرده تا کره نرم شود. اکنون یک چهارم پیمانه آرد را بعد از الک کردن درون تابه ریخته و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خانمنی آرد گرفته شود.

مرحله چهارم

در این قسمت شیر را به مواد درون تابه می افزاییم و با هم مخلوط کرده تا شیر و آرد یکنواخت شوند. آنوقت کمی نمک و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و هم زدن را تا جاییکه شیر به غلظت فرنی برسد، ادامه می دهیم.

مرحله پنجم

گام بعدی پنیر چنار را به مواد می افزاییم و با هم مخلوط کرده تا پنیر حل شود. بعد از اینکه آب اضافی پاستا به خوبی خارج شد، به سس درون تابه اضافه کرده و به آرامی زیر و رو کرده تا یکدست شوند. حالا حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم.

مرحله ششم

بعد از انجام مراحل بالا دیس مناسبی را با استفاده از کاغذ روغنی پوشش داده و مواد آماده شده را کمی پس از خنک شدن، روی کاغذ می ریزیم و با پشت قاشق صاف و یکدست می کنیم. بنابراین ظرف را داخل فریزر منتقل کرده تا به مدت ۲ ساعت استراحت کند.

مرحله هفتم

بعد از گذشت زمان تعیین شده، ظرف حاوی پاستا را از فریزر در دمای محیط قرار داده و به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد جدا می کنیم. مواد را با دست به شکل دایره ای حالت داده تا کاملا فشرده و سفت شوند. آرد را درون کاسه ای جادار می ریزیم.

مرحله هشتم

در این مرحله توپک های پاستا را درون آرد فرو کرده تا تمام قسمتها با آرد پوشیده شوند. مجددا کاسه ای را کنار دستمان قرار داده و تخم مرغ را یکی یکی داخل کاسه می شکنیم. پس از اینکه از سالم بودن تخم مرغ مطمئن شدیم، با چنگال ترکیب می کنیم.

مرحله نهم

زمانیکه مایه تخم مرغی یکنواخت شد، توپک آردی را به مایه تخم مرغی می غلتانیم تا با تخم مرغ کاور شوند. بلافاصله به سرعت داخل پودر سوخاری انداخته تا پودر جذب توپک شود. حالا قابلمه یا تابه ای گود روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دهم

آنوقت روغن مخصوص سرخ کردنی را داخل قابلمه می ریزیم و بعد از داغ شدن، توپک ها را به آرامی داخل روغن می گذاریم تا سرخ و برشته شوند. در نهایت روی توری فلزی یا دستمال مناسب روغن گیری چیده و با سس مورد علاقه سرو می کنیم. نوش جان

مطالب جذاب از سراسر وب

آخرین بروز رسانی در : شنبه 18 فروردین 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.