طرز تهیه دسر بیسکویتی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه دسر بیسکویتی

طرز تهیه دسر بیسکویتی یخچالی دسر بیسکویتی ساده طرز تهیه دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور طرز تهیه دسر بیسکویتی پتی بور طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور و موز دسر ساده با شیر و بیسکویت پتی بور طرز تهیه دسر بیسکویت پتی بور با نشاسته دسر با بیسکویت پتی بور و ژله

دسر بیسکویتی یک دسر راحت و بدون هیچ گونه فن خاصی است که برای مهمانی های که به صورت یکدفعه ای اتفاق می افتد انتخاب خوبی است. در اینجا ما طرز تهیه آن را برای شما عزیزان سایت میریتو آورده ایم.

مواد لازم برای ۴ نفر
بیسکویت پتی بور۱ بسته
پودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوری سرخالی
شیر۲ و نیم لیوان
شکر۳/۴ لیوان
پودر نسکافه فوری۱ قاشق مرباخوری سر پر
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
پودر کاکائو۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر بیسکویتی

مرحله اول

برای تهیه دسر بیسکویتی ساده ابتدا همگی مواد را زودتر از داخل یخچال بیرون می آوریم و در محیط قرار می دهیم. نصف لیوان شیر را داخل کاسه محتوی ژلاتین می ریزیم و با قاشق آنها را مخلوط می کنیم و روی کتری در حال جوش قرار می دهیم تا بنماری شود

مرحله دوم

سپس بیسکویت ها را داخل غذاساز می ریزیم و پودر شده تحویل می گیریم و کنار می گذاریم. ۲ لیوان شیر باقیمانده را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سوم

آنوقت شکر را به همراه پودر نسکافه فوری به شیر اضافه می کنیم و با همزن دستی آنها را هم می زنیم تا شکر کاملا در آن حل شود. وقتی گرم شد (اصلا نباید بجوشد) و کناره های قابلمه در حال جوش ریز زدن بود خامه صبحانه را به مواد می افزاییم و با همزن دستی مجددا مواد را خوب می زنیم تا یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا بیسکویت پودر شده را کم کم اضافه می کنیم و کاملا مواد را با یکدیگر ترکیب می کنیم تا آغشته به هم و یکدست شوند. باید به حدی مایه را هم بزنیم تا غلظتی شبیه به فرنی به خود بگیرد و بعد ژلاتین بنماری شده را به دسر می افزاییم.

مرحله پنجم

بعد از اضافه کردن ژلاتین تقریبا ۲ دقیقه باید آن را هم بزنیم تا کاملا مایه دسر یکدست شود. قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و نصف دسر را داخل کاسه ای می ریزیم و با پودر کاکائو مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

پس از آنکه دسر درست شد، قالب سیلیکونی را ۳۰ دقیقه جلوتر داخل فریزر می گذاریم و از مایه دسر کاکائویی تا نیمه قالب پر می کنیم و ۵ دقیقه بعد که کمی بست از دسر نسکافه ای روی آن را پر می کنیم و داخل یخچال قرار می دهیم.

مرحله هفتم

تقریبا ۶ الی۷ ساعت زمان نیاز است تا دسر بیسکویتی ما ببندد و منسجم شود. بعد از گذشت زمان اشاره شده، قالب را از یخچال بیرون می آوریم و دور تا دور آن را با چاقو آزاد می کنیم و راحت دسر بیسکویتی را بیرون می آوریم و در ظرف سرو می گذاریم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 4 بهمن 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.