طرز تهیه دسر کاستارد خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه دسر کاستارد

طرز تهیه دسر کاستارد

دسرها برای انواع مجالس و مهمانی ها زیبایی خاصی به میزهای ما می دهد. مخصوصا که بعضی از آن ها علاوه بر طعم بی نظیر زیبایی ویژه ای نیز دارند. در اینجا ما دسر کاستارد که یکی از زیباترین و خوشمزه ترین هاست را برای شما دوستداران سایت میریتو  آورده ایم که تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم دسر کاستارد
تخم مرغ۳ عدد
شکر۳/۴ فنجان
وانیلنصف قاشق چایخوری
روغن۱/۴ فنجان
شیرنصف لیوان
کاکائو۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید۱ و ۱/۴ فنجان
بیکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
مواد کاستارد
شکر۱ فنجان
شیر۱ لیتر
آردنصف پیمانه
نشاسته۳ قاشق
وانیل۱ قاشق چایخوری
کره۱ قاشق غذاخوری
 زرده تخم مرغ۲ عدد
سس کرم کارامل
آب داغ ۱ و ۱/۵ لیوانکرم کارامل
۲ بسته

طرز تهیه دسر کاستارد

مرحله اول

ابتدا تخم مرغ ها را یکی یکی می شکنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم تا مطمئن شویم که سالم هستند. بعد شکر را به همراه وانیل اضافه می کنیم و با همزن برقی آنها را کاملا مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

سپس شیر و روغن را به مایه می افزاییم و مجددا آنها را هم می زنیم. بعد بیکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و از الک رد کرده و به مواد می افزاییم و بلافاصله پودر کاکائو را نیز هم به مواد ملحق می کنیم و با همزن برقی خوب آن ها را هم می زنیم. فر را روشن می کنیم تا گرم شود.

مرحله سوم

حالا ظرف پیرکس را با فرچه آغشته به روغن کاملا کاور می کنیم و مایه کیک را داخل آن می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف کرده و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم. تقریبا ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بعد کیک می پزد.

مرحله چهارم

بعد نشاسته را به همراه  آرد، شیر، شکر، وانیل را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و با همزن دستی آن ها را مداوم هم می زنیم تا غلیظ شوند و بعد کره را با زرده ها به آن می افزاییم.

مرحله پنجم

آنوقت مجددا آن ها را یک هم می زنیم تا یکدست شوند. ظرف پیرکس محتوی کیک را از داخل فر بیرون می آوریم و نصف قاشق غذاخوری شیر روی سطح کیک به صورت پخش می ریزیم و مایه کاستارد را که در مرحله قبل آن را آماده کردیم روی کیک ریخته و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم.

مرحله ششم

اگر تمایل داشتید روی دسرتون مانند من باشه، روی کاستاردها بیسکویت های مارک لوتوس رو میچینید. البته می توانید این مرحله را انجام ندهید و کاملا سلیقه ای است.

مرحله هفتم

کرم کارامل ها را داخل کاسه ای می ریزیم و آب داغ را به آن اضافه می کنیم و با قاشق آنها را خوب مخلوط می کنیم تا ذرات کارامل حل شود و اگر تمایل داشتید رنگ روی دسر قهوه ای شود کمی پودر کاکائو نیز به آن می افزاییم و روی دسر می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۱ ساعت استراحت کند. دسر آماده شده را برش می دهیم و در ظرف سرو می چینیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 5 بهمن 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.