طرز تهیه دسر کاستارد خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه دسر کاستارد
دسرها برای انواع مجالس و مهمانی ها زیبایی خاصی به میزهای ما می دهد. مخصوصا که بعضی از آن ها علاوه بر طعم بی نظیر زیبایی ویژه ای نیز دارند. در اینجا ما دسر کاستارد که یکی از زیباترین و خوشمزه ترین هاست را برای شما دوستداران سایت میریتو آورده ایم که تهیه کنید و لذت ببرید.
مواد لازم دسر کاستارد | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۳/۴ فنجان |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
روغن | ۱/۴ فنجان |
شیر | نصف لیوان |
کاکائو | ۳ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۱ و ۱/۴ فنجان |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
مواد کاستارد | |
شکر | ۱ فنجان |
شیر | ۱ لیتر |
آرد | نصف پیمانه |
نشاسته | ۳ قاشق |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
سس کرم کارامل | |
آب داغ ۱ و ۱/۵ لیوان | کرم کارامل |
۲ بسته |
طرز تهیه دسر کاستارد
مرحله اول
ابتدا تخم مرغ ها را یکی یکی می شکنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم تا مطمئن شویم که سالم هستند. بعد شکر را به همراه وانیل اضافه می کنیم و با همزن برقی آنها را کاملا مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
سپس شیر و روغن را به مایه می افزاییم و مجددا آنها را هم می زنیم. بعد بیکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و از الک رد کرده و به مواد می افزاییم و بلافاصله پودر کاکائو را نیز هم به مواد ملحق می کنیم و با همزن برقی خوب آن ها را هم می زنیم. فر را روشن می کنیم تا گرم شود.
مرحله سوم
حالا ظرف پیرکس را با فرچه آغشته به روغن کاملا کاور می کنیم و مایه کیک را داخل آن می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف کرده و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم. تقریبا ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بعد کیک می پزد.
مرحله چهارم
بعد نشاسته را به همراه آرد، شیر، شکر، وانیل را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و با همزن دستی آن ها را مداوم هم می زنیم تا غلیظ شوند و بعد کره را با زرده ها به آن می افزاییم.
مرحله پنجم
آنوقت مجددا آن ها را یک هم می زنیم تا یکدست شوند. ظرف پیرکس محتوی کیک را از داخل فر بیرون می آوریم و نصف قاشق غذاخوری شیر روی سطح کیک به صورت پخش می ریزیم و مایه کاستارد را که در مرحله قبل آن را آماده کردیم روی کیک ریخته و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم.
مرحله ششم
اگر تمایل داشتید روی دسرتون مانند من باشه، روی کاستاردها بیسکویت های مارک لوتوس رو میچینید. البته می توانید این مرحله را انجام ندهید و کاملا سلیقه ای است.
مرحله هفتم
کرم کارامل ها را داخل کاسه ای می ریزیم و آب داغ را به آن اضافه می کنیم و با قاشق آنها را خوب مخلوط می کنیم تا ذرات کارامل حل شود و اگر تمایل داشتید رنگ روی دسر قهوه ای شود کمی پودر کاکائو نیز به آن می افزاییم و روی دسر می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۱ ساعت استراحت کند. دسر آماده شده را برش می دهیم و در ظرف سرو می چینیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- طرح ناخن کیوت؛ ۱۵ ایده جدید و بامزه که حسابی به دلت میشینن!
- ایده خرید النگو مدرن؛ برای داشتن یه استایل روزمره شیک و خاص، باید چی بخری؟
- مانتو جلوبسته نخی؛ یه مانتو راحت و تو خونگی برای عید نوروز
- شومیز فلورال حریر؛ ۱۵ مدل زیبا و سبک برای خوشپوشهای مینیمال
- انگشتر کیوت ظریف؛ ۱۵ مدل دوستداشتنی که عاشقشون میشی
- دستبند زنجیری طلا؛ ۱۵ عکس از دستبندهای محبوب برای خانمهای خوش سلیقه
- منبع :
- nour_ghazall0