طرز تهیه سمسمیه کنجدی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه سمسمیه کنجدی

طرز تهیه سمسمیه کنجدی

سمسمیه کنجدی یکی از میان وعده های بسیار مقوی و سالم بوده که می توان به راحتی، با چند مواد در دسترس به آسانی تهیه و آماده کنید.  سمسمیه به روش سنتی عربی می باشد که دیگر نیازی به روغن و شکر ندارد و شما می توانید از مواد شیرین کننده طبیعی مانند عسل و شیره استفاده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سمسیه کنجدی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
کنجد۱ پیمانه
پودر نارگیل۲ قاشق سوپخوری
ارده۱ قاشق سوپخوری
شیره خرما یا شیره انگور۱ قاشق سوپخوری
عسل۱ قاشق سوپخوری
خلال بادام و خلال پستهبه مقدار لازم

طرز تهیه سمسمیه کنجدی

مرحله اول

برای فراهم کردن سمسمیه کنجدی به روش سنتی عربی، شروع کار می بایست تابه ای مناسب را روی حرارت متوسط گذاشته و کنجد را درون تابه منتقل می کنیم. آنگاه به صورت متداوم کنجد را تا جاییکه بوی خامی شان از بین برود، تفت می دهیم.

نکته:

همراهان میریتو توجه داشته باشید، کنجد به هیچ گونه تغییر رنگ ندهد.

مرحله دوم

در ادامه حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم و پودر نارگیل را روی کنجد می پاشیم. در همین حین شیره خرما را به همراه عسل به صورت پخش روی مواد ریخته و ارده را نیز اضافه می کنیم. با استفاده از لیسک مواد را هم می زنیم تا یکنواخت شود.

مرحله سوم

زمانیکه مواد با هم آمیخته و یکدست شد، قالبی را که برای دسر در نظر داریم، با استفاده از کاغذ روغنی یا ورق آلومینیومی می پوشانیم و با فرچه آغشته به ارده تمام قسمت های قالب را چرب می کنیم. بلافاصله ترکیب سمسمیه را داخل قالب می ریزیم.

مرحله چهارم

در این قسمت با پشت قاشق سطح مواد را صاف و یکدست کرده تا کمی سفت و انسجام یابد. بنابراین با استفاده از بخار کتری، عسل را به صورت بن ماری حل کرده تا روان شود. آنوقت فرچه مخصوص شیرینی پزی را به عسل آغشته می کنیم.

مرحله پنجم

گام بعدی سطح روی دسر را به عسل آمیخته کرده و روی سمسمیه به صورت پخش خلال پسته و خلال بادام می پاشیم. دستمان را می شوییم و مجددا مغزیجات روی سمسمیه را با فشار روی هم فیکس می کنیم. قالب را درون یخچال می گذاریم.

مرحله ششم

بعد از گذشت ۱ ساعت از منسجم شدن بافت سمسمیه، قالب را به آرامی برمی گردانیم تا به راحتی جدا شود. در نهایت با استفاده از چاقوی تیز به فرم دلخواه برش می زنیم. این میان وعده مقوی را  داخل ظرف درب دار نگهداری می کنیم. نوش جان

مطالب جذاب از سراسر وب

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 27 فروردین 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.