طرز تهیه ماکارونی ایرانی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه ماکارونی
ماکارونی از غذاهای ساده و بسیار خوشمزه ایتالیایی است که در کشور ما ایران با سبکی متفاوت تر و خوشمزه تر درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه ماکارونی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماکارانی | ۱ بسته ۵۰۰ گرمی |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ الی ۳۰۰کیلو |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
فلفل دلمه ای | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری سرپر |
قارچ | ۱۰۰ گرم |
نمک، فلفل سیاه،زردچوبه | به میزان لازم |
سیر در صورت دلخواه | ۱ حبه |
آویشن در صورت دلخواه | ۱ قاشق مرباخوری |
طرز تهیه ماکارونی
مرحله اول
برای تهیه ماکارونی خوشمزه در ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.بعد فلفل دلمه ای ها را می شوییم و کلاهک و تخمه های داخل آن را جدا می کنیم و روی تخته به صورت مربع های ۱ سانتیمتری خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
سپس قارچ ها را پوست می گیریم و می شوییم.بعد از اینکه آب آن ها کاملا گرفته شد روی تخته آشپزخانه به صورت ورقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. حالا تابه ای را روی حرارت ملایم می گذاریم و ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن داخل آن می ریزیم .
مرحله سوم
آنگاه پیازها را به آن می افزاییم و مداوم تفت می دهیم تا کمی نرم شوند. گوشت از قبل چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند.
مرحله چهارم
حالا در صورت تمایل سیر را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم. زردچوبه را به همراه فلفل سیاه و فلفل دلمه ای های خرد شده و سیر اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
همگی مواد را در اطراف تابه جمع می کنیم و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و مداوم به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود و همین طور رنگ آن تغییر کند.
مرحله ششم
پس از این حرارت را کم می کتیم و قارچ ها را نیز می افزاییم و خوب مواد مایه ماکارانی را زیر و رو می کنیم تا کاملا آغشته به رب گوحه فرنگی شوند.
مرحله هفتم
حرارت را مجددا ملایم می کنیم و ۱ لیوان آب روی مایه ماکارانی می ریزیم و درب تابه را می گذاریم. اجازه می دهیم تا گوشت نیم پز و آب سس کاملا تبخیر شود.حدودا ۱۵ الی ۳۰ دقیقه زمان می برد.
مرحله هشتم
قابلمه ای که برای پخت ماکارانی تدارک دیده ایم را تا ۱/۳ پر از آب می کنیم و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار می دهیم و درب آن را می گذاریم تا به جوش بیاید.بسته به اندازه قابلمه ۱ الی ۲ عدد سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم و ورقه ای خرد می کنیم.
مرحله نهم
آب که جوش آمد نمک و نصف یک قاشق غذاخوری روغن داخل آن می ریزیم و بلافاصله ماکارانی ها را اضافه می کنیم. مایه را چک می کنیم.سس غلظت یافته و مواد مایه منسجم شده اند.تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
مرحله دهم
بنابر دستور هر ماکارانی که در پشت بسته آن ذکر شده مدت زمان آبکشی فرق دارد ولی اصولا ۵ الی ۷ دقیقه بعد از ریختن داخل آب جوش می توانید یک عدد از ماکارانی ها را بیرون آورید و لای دندان تست کنید و آبکشی می کنیم.
مرحله یازدهم
سپس داخل قابلمه روغن می ریزیم و سیب زمینی ها را کف آن می چینیم.یک لایه از ماکارانی و یک لایه روی آن ها از سس گوشت و کمی آویشن (در صورت دلخواه)می ریزیم و مجددا ماکارانی و بعد سس و آویشن می ریزیم تا الی آخر که مایه و سس تمام شود.
مرحله دوازدهم
درب قابلمه را می گذاریم و روی توری قرار می دهیم تا به مدت حدودا ۵ دقیقه با حرارت ملایم رو به بالا بخار داخل قابلمه بپیچد و بعد حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۴۵ دقیقه کاملا پخته شود.
مرحله سیزدهم
در آخر مارکارانی آماده شده را در دیسمی ریزیم و با سیب زمینی های طلایی شده روی آن را تزئین می کنیم.نوش جان
نکات طرز تهیه ماکارونی
فوت کوزه گری
اگر تمایل دارید پس از پخت رشته های ماکارانی دانه به دانه، جدا و زیبا باشند،زمانیکه اطراف آن نرم و مغزش سفت است بهترین زمان برای آبکشی است.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- golab_food