طرز تهیه اکبر جوجه خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه اکبر جوجه

طرز تهیه اکبر جوجه به خانه برمیگردیم طرز تهیه اکبر جوجه اصل گلوگاه طرز تهیه اکبر جوجه بدون پوست طرز تهیه اکبر جوجه ساده طرز تهیه اکبر جوجه در سرآشپز پاپیون طرز تهیه اکبر جوجه تصویری طرز تهیه اکبر جوجه با ران مرغ طرز تهیه اکبر جوجه با رب انار

اکبر جوجه معروف ترین غذای مازندران است که اصالت آن متعلق به شهرستان گلوگاه می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه اکبر جوجه در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
جوجه۹۰۰ تا ۱ کیلویی
پیاز۱ عدد
زعفران۴ قاشق غذاخوری
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
کره۱۰۰ گرم
نمک، فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی۲ لیوان
مواد سس
کره۲۰ گرم
آلو (اختیاری)۱۰ عدد
رب انار۲ قاشق غذاخوری
آبنصف لیوان
نمکنصف قاشق چایخوری

طرز تهیه اکبر جوجه

مرحله اول

برای تهیه اکبر جوجه ابتدا مرغ را تمیز با پوستش می شوییم و از وسط نصف می کنیم و داخل قابلمه ای قرار می دهیم. بعد پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه خلالی خرد می کنیم و روی مرغ ها می ریزیم.

مرحله دوم

حالا زعفران دم کرده را به همراه آبلیمو، فلفل سیاه، نمک به آن اضافه می کنیم و با دست مرغ ها را زیر ور و می کنیم تا کاملا به مواد آغشته شوند و داخل یخچال می گذاریم تا به مدت ۱۲ ساعت یا حداقل ۶ الی ۷ ساعت مزه دار شوند.

مرحله سوم

بعد از اینکه مرغ ها طعم دار شدند، قابلمه بزرگ تر از اندازه مرغ ها انتخاب می کنیم و روغن سرخ کردنی داخل آن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ شود.

مرحله چهارم

در این مرحله پیازهای چسبیده به تکه های مرغ را جدا کرده و آنها را درون قابلمه قرار می دهیم، سپس هر دو سمت شان را به طور کامل سرخ می کنیم. در ادامه ۱۰۰ گرم از کره را به همراه آب به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تکه های مرغ یک تا یک ساعت و نیم بپزند. در همین حین سس را آماده می کنیم، برای این منظور کره باقیمانده را درون یک تابه می ریزیم، سپس آلوها را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

آلوها را کمی تفت می دهیم، سپس رب انار را به همراه نصف فنجان آب و کمی نمک اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا سس غلیظ شود. پس از اینکه تکه های مرغ به خوبی در مخلوط کره و روغن سرخ شدند، درب قابلمه را بر می داریم.

مرحله هفتم

حالا مرغ ها را ۱۰ دقیقه دیگر سرخ می کنیم، سپس از قابلمه خارج کرده و درون توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در نهایت اکبر جوجه را به همراه سس و کته سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 بهمن 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.