طرز تهیه فالوده شیرازی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه فالوده

طرز تهیه فالوده شیرازی با رشته آماده طرز تهیه فالوده با نشاسته طرز تهیه فالوده ساده طرز تهیه فالوده خانگی طرز تهیه فالوده شیرازی با آبکش طرز تهیه فالوده مشهدی طرز تهیه فالوده کرمانی طرز تهیه فالوده با رشته آماده آپارات

یکی از دسرهای قدیمی که طرفداران زیادی دارد فالوده است، که در هوای گرم تابستان چشیدن طعم بی نظیر آن بسیار لذت بخش است، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه فالوده در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نشاسته۳۰۰ گرم
آب۴ لیوان
 لیمو ترش۱ عدد
شکر۱ لیوان
گلاب۱/۴ لیوان
شربت آلبالوبه میزان لازم

طرز تهیه فالوده

مرحله اول

برای تهیه فالوده شیرازی ابتدا ۲ لیوان از مقدار آب را در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت متوسط می گذاریم. بعد شکر را به مرور به آن می افزاییم و با قاشق هم می زنیم تا ذرات آن کاملا در آب حل شود.

مرحله دوم

سپس صبر کرده تا مایع غلیظ شود و آنوقت گلاب را به آن اضافه می کنیم و مجددا مایع  را هم می زنیم و تامل می کنیم تا عطر گلاب در آن کاملا بپیچد و شربت از کناره ها شروع کند به جوشیدن و همان لحظه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله سوم

بعد شربت را داخل ظرفی می ریزیم و اجازه می دهیم تا خنک شود و در ظرف را می گذاریم و در فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند.

مرحله چهارم

پس از آنکه شربت تقریبا یخ زد، از فریزر بیرون می آوریم و داخل مخلوط کن می ریزیم و پودر شده تحویل می گیریم. حالا شربت پودر شده را از نو داخل ظرف می ریزیم و در آن را می گذاریم و در فریزر می گذاریم .

مرحله پنجم

آنگاه آب باقیمانده را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و بلافاصله نشاسته را به آن اضافه می کنیم و با قاشق کمی هم می زنیم تا ذرات نشاسته در آن به مرور که آب گرم می شود حل شود.

مرحله ششم

زمانیکه نشاسته حل شد تامل می کنیم تا نشاسته قوام یابد. گه گاهی آن را هم می زنیم تا بررسی کنیم که به غلظت کمی سفت تر از فرنی و کشدار شده است.

مرحله هفتم

وقتی نشاسته کشدار و غلیظ شد، بدون تامل کردن تعداد زیادی تکه یخ را داخل کاسه ای می ریزیم و آبکشی با سوراخ های ریز را روی کاسه محتوی یخ قرار می دهیم و نشاسته را داخل آبکش ریخته و با قاشق روی آنها را فشار می دهیم.

مرحله هشتم

آنوقت نشاسته های رد شده از آبکش به صورت رشته های نازک داخل یخ ها می افتند و آرام رشته نشاسته ها را با قاشق زیر و رو می کنیم تا در یخ ها حالت بگیرند و منسجم شوند.

مرحله نهم

حالا شربت پودر شده که یخ زده است را از داخل فریزر خارج می کنیم و در کاسه ای می ریزیم و رشته های نشاسته  منسجم شده را روی آن ریخته  و با قاشق آن ها را آرام زیر و رو می کنیم تا کاملا آغشته به یکدیگر شوند.

مرحله دهم

در آخر فالوده آماده شده را در پیاله های سرو می ریزیم و روی آن شربت آلبالو و یا آبلیمو می ریزیم و در هوای گرم نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 10 بهمن 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.