طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه کاچی

طرز تهیه کاچی اصفهانی طرز تهیه کاچی برای زائو طرز تهیه کاچی ساده با آرد گندم طرز تهیه کاچی ساده برای ۴ نفر طرز تهیه کاچی مجلسی طرز تهیه کاچی ساده و خوشمزه طرز تهیه کاچی زعفرانی ساده طرز تهیه کاچی ساده برای دو نفر

کاچی یک دسر فوق العاده خوش عطر و مزه است که طرفداران زیادی دارد. مخصوصا بدلیل خواص ویژه اش خانم ها از آن بیشتر بهره می برند. همچنین خیلی سریع و با مواد قابل دسترس درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کاچی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد برنج یا گندم۸ قاشق غذاخوری
روغن یا کره۲ قاشق غذاخوری
شکر۶ قاشق غذاخوری
گلاب۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
پودر هل۱ پنس
زردچوبهنصف قاشق مرباخوری
دارچیننصف قاشق مرباخوری
آب۴ لیوان

طرز تهیه کاچی

مرحله اول

آب را داخل قابلمه ای می ریزیم و اضافه می کنیم و بلافاصله شکر را به همراه زعفران دم کرده و هل به آن می افزاییم و پیاپی با قاشق آن ها را هم می زنیم تا ذرات شکر کاملا در آن حل شود و عطر طعم دهنده ها را احساس کنیم.

مرحله دوم

پس از آنکه شربت ما آماده شد کنار می گذاریم و باقی مواد را تهیه می کنیم. آرد را دو بار از الک رد می کنیم و داخل تابه ای می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم. با قاشق چوبی مداوم آرد را تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگش کاملا تغییر کند.

مرحله سوم

سپس آرد که به رنگ خاکی در آمد، کفایت می کند و اصلا لازم نیست مدت زمان زیادی آن را تفت دهید تا قهوه ای شود، همین که بو و عطر آن در فضا بپیچد و رنگش تقریبا خاکی شود کافی است.

مرحله چهارم

بعد کره را به آن می افزاییم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا کاملا ذوب شده و با آرد مخلوط شود. حالا زردچوبه را هم به آن اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم.

 مرحله پنجم

آنوقت شربت را روی حرارت زیاد سریع داغ کرده و به ترکیب آرد می افزاییم. مداوم تفت می دهیم تا قل بزند و حرارت را کم می کنیم تا کاچی به مرور زمان با حرارت کم به قوام  برسد.

مرحله ششم

گه گاه آن را هم می زنیم تا هم ته نگیرد و هم اینکه به غلظت مطلوبمان که رسید، بلافاصله گلاب را به آن اضافه کرده و ۲ دقیقه بعد حرارت را خاموش می کنیم. دقت کنید که کمی شل تر از فرنی باشد چون زمانیکه خنک تر می شود سفت تر خواهد شد.

مرحله هفتم

کاچی آماده شده را در ظرف سرو می ریزیم و با پودر نارگیل و پودر پسته و گل محمدی مینیاتوری روی آن را تزئین می کنیم و نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 11 بهمن 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.