طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه کاچی
کاچی یک دسر فوق العاده خوش عطر و مزه است که طرفداران زیادی دارد. مخصوصا بدلیل خواص ویژه اش خانم ها از آن بیشتر بهره می برند. همچنین خیلی سریع و با مواد قابل دسترس درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کاچی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد برنج یا گندم | ۸ قاشق غذاخوری |
روغن یا کره | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۶ قاشق غذاخوری |
گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ۱ پنس |
زردچوبه | نصف قاشق مرباخوری |
دارچین | نصف قاشق مرباخوری |
آب | ۴ لیوان |
طرز تهیه کاچی
مرحله اول
آب را داخل قابلمه ای می ریزیم و اضافه می کنیم و بلافاصله شکر را به همراه زعفران دم کرده و هل به آن می افزاییم و پیاپی با قاشق آن ها را هم می زنیم تا ذرات شکر کاملا در آن حل شود و عطر طعم دهنده ها را احساس کنیم.
مرحله دوم
پس از آنکه شربت ما آماده شد کنار می گذاریم و باقی مواد را تهیه می کنیم. آرد را دو بار از الک رد می کنیم و داخل تابه ای می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم. با قاشق چوبی مداوم آرد را تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگش کاملا تغییر کند.
مرحله سوم
سپس آرد که به رنگ خاکی در آمد، کفایت می کند و اصلا لازم نیست مدت زمان زیادی آن را تفت دهید تا قهوه ای شود، همین که بو و عطر آن در فضا بپیچد و رنگش تقریبا خاکی شود کافی است.
مرحله چهارم
بعد کره را به آن می افزاییم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا کاملا ذوب شده و با آرد مخلوط شود. حالا زردچوبه را هم به آن اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم.
مرحله پنجم
آنوقت شربت را روی حرارت زیاد سریع داغ کرده و به ترکیب آرد می افزاییم. مداوم تفت می دهیم تا قل بزند و حرارت را کم می کنیم تا کاچی به مرور زمان با حرارت کم به قوام برسد.
مرحله ششم
گه گاه آن را هم می زنیم تا هم ته نگیرد و هم اینکه به غلظت مطلوبمان که رسید، بلافاصله گلاب را به آن اضافه کرده و ۲ دقیقه بعد حرارت را خاموش می کنیم. دقت کنید که کمی شل تر از فرنی باشد چون زمانیکه خنک تر می شود سفت تر خواهد شد.
مرحله هفتم
کاچی آماده شده را در ظرف سرو می ریزیم و با پودر نارگیل و پودر پسته و گل محمدی مینیاتوری روی آن را تزئین می کنیم و نوش جان.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- hosnamahvikovich1