طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه پیتزا پپرونی
پیتزا پپرونی یک از انواع پیتزاهای محبوب بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه پیتزا پپرونی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سوسیس پپرونی | ۲۵۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای قرمز | عدد |
پنیر پیتزا | ۱۵۰ گرم |
سس کچاپ | ۲ قاشق غذاخوری |
آویشن | به میزان لازم |
طرز تهیه پیتزا پپرونی
مرحله اول
برای تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه ابتدا فلفل دلمه ای را می شوییم و کلاهک و هسته های آن را با چاقو می بریم و بیرون می ریزیم. آن را از وسط نصف کرده و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
سپس گوجه فرنگی را هم می شوییم و داخل آن را کاملا با چاقو می بریم و خالی می کنیم. روی تخته قرار می دهیم و به دو نیمه تقسیم می کنیم و هر نیمه را به صورت مکعبی متوسط خرد می کنیم. البته می توانید به صورت حلقه ای نیز برش دهیم و کنار بگذاریم.
مرحله سوم
بعد روکش سوسیس ها را باز می کنیم و روی تخته آشپزخانه ورقه ای برش می دهیم و کنار می گذاریم. فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا زودتر گرم شود.
مرحله چهارم
حالا خمیر پیتزا را که از قبل آماده کرده ایم، کف قالب مورد نظرمان قرار می دهیم و آرام آن را باز می کنیم تا کاملا قالب را بپوشاند. بعد روی خمیر سس کچاب می ریزیم و با پشت قاشق آن را پخش می کنیم تا کاملا با سس کاور شود.
مرحله پنجم
مرحله ششم
مرحله هفتم
وقتی خمیر را با مواد پر کردیم و آماده شد، قالب را داخل فر قرار می دهیم تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه پنیر آب شود و خمیر نیز بپزد.
مرحله هشتم
آنگاه پیتزا که پخت، گریل را روشن می کنیم تا روی پیتزا طلایی شود. پیتزا پپرونی آماده شده را از داخل فر بیرون می آوریم و با سس مورد علاقه نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- renato.restaurant