تزیین شیک و جدید کوکوسبزی؛ ۱۵ ایده جذاب برای سفرهآرایی مجلسی
تزیین شیک و جدید کوکوسبزی
تزیین شیک و جدید کوکوسبزی رو که میشنوی، شاید اولش فکر کنی قراره در مورد یه مدل آشپزی خیلی عجیب غریب حرف بزنیم، اما اصلا اینجوری نیست! کوکوسبزی، اون غذای قدیمی و خوشمزه ایرانی که تو خونه مامانها و مادربزرگها همیشه سرو میشد، حالا با یه تزیین متفاوت میتونه ظاهری خیلی شیک و امروزی بگیره. تازه، این تزیینها همش برمیگرده به خلاقیتهای زنها و دخترهای ایرانی که با هنر و سلیقه خاص خودشون غذاها رو به شکلی درست میکنن که آدم دلش نمیاد حتی بخوره!
واقعیتش اینه که دختران و زنان ایرانی همیشه در هر کاری یه سبک و سلیقه خاص دارن. توی همه چیز، از لباس پوشیدن گرفته تا چیدمان سفره هفتسین و حتی تزیین غذاهایی مثل همین کوکوسبزی. اگه دقیقتر نگاه کنی، میبینی که این هنر از گذشته تا الان توی خونهها وجود داشته. مامانها و مادربزرگها با همون مواد ساده، جوری غذا درست میکردن که هم خوشمزه بود و هم ظاهرش جذاب. حالا هم این روند ادامه داره، ولی با یه حال و هوای مدرنتر.
بذار یه چیزی رو رک و راست بگم؛ کوکوسبزی خودش به تنهایی خوشمزهست، ولی وقتی قراره مهمونی بدی یا مثلا یه دورهمی دوستانه راه بندازی، اونجاست که تزیین شیک و جدید کوکوسبزی میتونه حسابی کار رو دربیاره. این تزیینها معمولا با چیزهایی مثل خلال بادوم، گردو، زرشک یا حتی پستههای رنگی انجام میشه. بعضی وقتا هم از قالبهای مختلف استفاده میکنن که کوکو به شکلهای جالبی دربیاد، مثلا قلبی یا ستارهای.
اینکه دخترها و زنهای امروزی چطور این تزیینها رو انجام میدن هم خودش یه جور هنره. یه جوری که هم سادهست، هم شیک. انگار که دنبال این هستن که با کمترین وسایل و مواد، بیشترین تاثیر رو بذارن. خیلیها حتی با استفاده از سبزیجات تازه یا میوههای فصل هم ایدههای جدیدی پیدا میکنن. مثلا میوههایی مثل انار یا حتی چند برش لیمو برای تزیین به کار میره. همین چیزای ساده، ظاهر غذا رو از این رو به اون رو میکنه.
در نهایت، چیزی که جذابیت این داستان رو بیشتر میکنه، خود هنره. هنر زنان ایرانی که همیشه دنبال پیدا کردن راههایی برای زیباتر کردن روزمرگیها هستن. از تزیین سفرههاشون گرفته تا پوشیدن لباسهای خاص و حتی تزیین غذا. تزیین شیک و جدید کوکوسبزی هم یکی از اون خلاقیتهاییه که از دل همین فرهنگ دراومده؛ فرهنگی که زنها توش نقش اصلی رو دارن.
به قول معروف، اگه قرار باشه از یه چیز قدیمی هم استفاده کنیم، باید بهش یه حال و هوای تازه بدیم. کوکوسبزی با همین تزیینها دوباره جون میگیره و به سفرههای ما یه رنگ و بوی تازه میده. اینجاست که میفهمیم چقدر این هنر، عمیق و ریشهداره توی فرهنگ ما.
- منبع :