طرز تهیه خورش گوجه سبز

فوت و فن خورش گوجه سبز طرز تهیه خورشت گوجه سبز مازندرانی طرز تهیه خورشت گوجه سبز گیلانی خورش گوجه سبز ساناز مینایی خورش گوجه سبز با لپه طرز تهیه خورش آلوچه شیرین طرز تهیه خورش گوجه با گوشت چرخ کرده طرز تهیه خورش آلوچه اصفهانی

خورش گوجه سبز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه خورش گوجه سبز در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۴ تکه
گوجه سبز۱ لیوان
پیاز۱ عدد درشت
جعفری۵ قاشق غذاخوری
نعناع خشک۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
روغن و زردچوبهبه میزان لازم
آب لیمو ترش یا شکر ( اختیاری )۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش گوجه سبز

مرحله اول

برای تهیه خورش گوجه سبز ابتدا جعفری های تازه ( ۱ دسته کوچک) را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها  کاملا خارج شود. بعد روی تخته آشپزخانه ریز ساطوری می کرده و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

سپس سینه های مرغ را می شوییم و روی تخته قرار می دهیم و به صورت مکعب های ۴ الی ۵ سانتیمتری خرد می کنیم. تابه ای را روی حرارت ملایم می گذاریم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و صبر می کنیم تا کمی گرم شود. بعد حرارت را کمی بیشتر می کنیم و تکه های مرغ را داخل آن ریخته و تفت می دهیم و بلافاصله زردچوبه، فلفل سیاه، کمی نمک روی آن می پاشیم.

مرحله سوم

همچنان به تفت دادن ادامه می دهیم تا تکه های مرغ سرخ شوند. بعد آنها را از داخل تابه بیرون می آوریم و در بشقابی قرار می دهیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

حالا تابه را می شوییم و مجددا روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و بلافاصله جعفری و نعناع خشک را به آن می افزاییم و مداوم تفت می دهیم تا سرخ شوند و به مرغ ها اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

بعد پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم. کمی روغن داخل قابلمه ای می ریزیم و بلافاصله پیازها را به آن می افزاییم و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.

مرحله ششم

زمانیکه پیازها سرخ شدند،سبزیجان و تکه های مرغ سرخ شده را به پیاز اضافه می کنیم و همگی مواد را ۱ دقیقه تفت می دهیم تا کاملا مخلوط شود و بعد ۴ لیوان آب جوش روی مواد می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مرغ ها به مرور زمان طی ۴۵ دقیقه مغز پخت شوند.

مرحله هفتم

پس از آنکه مرغ ها پختند گوجه سبزها را می شوییم و به خورشت می افزاییم و اجازه می دهیم تا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه دیگر آب خورشت تبخیر شود و به روغن بیافتد. اصل این خورشت باید با مقدار ناچیزی آب سرو شود.

مرحله هشتم

خورشت که جاافتاد و مقدار ناچیزی آب داشت بسته به سلیقه می توانیم کمی لیمو ترش یا آبغوره یا شکر به آن اضافه کنیم. طعم خورشت را می چشیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و ۱ دقیقه بعد خورشت گوجه سبز ما آماده شده در ظرف مورد نظر می ریزیم و با پلو نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 15 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.